Home BarberSociety Live niet meer weg te denken
Herenvak

BarberSociety Live niet meer weg te denken

Afgelopen zondag werd op 25 juni het BarberSociety Live - barbers only - event gehouden in de Zuiveringshal te Amsterdam. Initiatiefnemer Marc van de Hare kan trots zijn op een geslaagde 2e editie met maar liefst 50% meer bezoekers. Dat is knap als je bedenkt dat alleen echte barbiers op dit event welkom zijn!

BarberSocietyLive-01

Marc van de Hare: "Ik krijg zoveel positieve reacties op dit event, daar ben ik dankbaar voor. Het is gelukt om barbers en herenkappers te verenigen en iets speciaals voor hen te creëren. Deze tweede editie was groter en internationaler dan de vorige. Nu gaan wij verder bouwen. Wij willen nog meer barbers bereiken en verbinden. Samen met sponsoren en partners gaan wij hieraan werken. Het moge duidelijk zijn dat BarberSociety Live niet meer weg te denken is uit de Europese barberscene."

BarberSocietyLive-06

Nieuw magazine

Daarnaast werd het eerste Nederlandstalige Barber Magazine gelanceerd. De vakbladen richten zich toch meer op dameskappers of gemengde salons en daar voelt deze scene zich minder senang bij. Vandaag de behoefte aan een eigen blad dat zich 100% richt op deze doelgroep.

BarberSocietyLive-03

Groepsfoto Michael Joseph_BS magazine

Wij waren erbij en nemen makten er een fotoverslag van. Neem in kijkje in de wereld van de echte barbers!

BarberSocietyLive-05

BarberSocietyLive-02