Home BarberSociety Live 2020 geannuleerd
Update

BarberSociety Live 2020 geannuleerd

De uitbraak van het Coronavirus raakt ons allemaal, ook de kappersbranche. De Nederlandse regering heeft een paar dagen geleden nieuwe maatregelen aangekondigd, waardoor alle salons gesloten moeten blijven tot 6 april en alle evenementen tot 1 juni moeten worden afgelast. Daarom kan het leukste event voor barbiers en hun klanten -BarberSociety Live - dit jaar helaas niet doorgaan. En dat is heel jammer, want dit barberevent zou dit jaar haar 5-jarig jubileum hebben gevierd, waardoor het een extra speciale editie zou worden. Maar de organisatie gaat niet bij de pakken neerzitten en beloofd het volgende:

Wij zijn uiteraard terneergeslagen dat het event geen doorgang kan vinden. Echter, we zijn ons ervan bewust dat ziekenhuizen volstromen en dat er veel branches, waaronder de kappersbranche, hard worden geraakt.

We vragen wat geduld om de gevolgen van deze drastische maatregel door te nemen. De komende tijd maken wij meer informatie bekend rondom de annulering van ons evenement en alle gevolgen hiervan voor onze bezoekers.

Maar een vijfde editie zal er komen! Wij willen deze editie doorschuiven naar volgend jaar om alsnog ons jubileum te vieren. We zullen samen met sponsoren en de diverse betrokken partijen de mogelijkheden voor BarberSociety Live 2021 bespreken. 

Ons mooie vak zal de barbers/herenkappers en geïnteresseerden in de toekomst zeker weer samenbrengen. Laten wij met zijn allen volgend jaar die knaller van een BSL editie neerzetten, geïnspireerder dan ooit! Ondertussen blijven wij ons natuurlijk inzetten voor het barber/herenvak, mede door ons magazine en social kanalen.

Wij hopen dat iedereen deze zorgelijke situatie te boven komt en in goede gezondheid blijft en wensen jullie veel wijsheid en sterkte toe.

De organisatie van BarberSociety Live

Lees meer over Marc van de Hare