redenen barbershop
Home Om deze 5 redenen zou je als man zeker een barbershop moeten bezoeken!
Update

Om deze 5 redenen zou je als man zeker een barbershop moeten bezoeken!

Tegenwoordig gaan steeds meer mannen naar een specialist om hun haar te laten knippen. Want waarom zouden vrouwen wel alle aandacht krijgen en mannen niet? Meestal voel je je als man toch een soort 'bijproduct' die snel even tussendoor geknipt wordt. En wat heb je te zoeken tussen alle dames die hun haar laten kleuren en de laatste trends op dat gebied? Jij wilt waarschijnlijk alleen een stoere coupe en advies over je haar- en huidverzorging. Als je nog niet overtuigd bent, dan moet je onderstaande 5 redenen maar eens lezen waarom je als man zeker een barbershop zou moeten bezoeken!

1. Gespecialiseerd

Natuurlijk kunnen alle kapers knippen maar een herenkapper of barbershop is echt gespecialiseerd in mannenhaar en dat zie je ongetwijfeld aan het resultaat! Mannen trends en coupes zijn namelijk heel anders dan die van vrouwen en vereisen een andere aanpak. Alleen de echte herenkapper kan je daarmee helpen.

2. Andere omgeving

Wees nou eerlijk, wil jij als enige man plaats nemen tussen dames met folies in hun haar, big screens met fashion voor vrouwen en een kopje thee met een bonbon? Of zit je liever tussen andere mannen met een biertje en praat je over het voetbal? De sfeer in een barbershop is stoer en mannelijk en daar voel jij je nu eenmaal beter thuis!

3. Ervaring

De echte barbershop is niet zomaar een duffe salon maar een shop met een eigen image. Om die te bezoeken is dat een hele ervaring. Vaak zitten ze in speciale panden, is er van alles te zien en zit je in een lekker ruige barber chair. Toch iets anders dan de massagestoel bij de wasbak tussen de dames ...

4. Ook scheren

Als vrouwen hun nagels laten lakken, waarom zou je je dan als man niet laten verwennen. Met een lekkere scheerbeurt bijvoorbeeld. Dat is echt een hele andere ervaring dan thuis met je scheermes aan de slag. Een bezoek aan de barbershop is pure wellness voor de man en bovendien krijg je zeker een paar handige tips mee hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen thuis.

5. Men's grooming

Bij de barbershop kun je vaak een heel scala aan professionele producten voor de man kopen. Meet advies op maat. En deze producten vind je meestal niet bij de gewone kapper en zeker niet bij de drogist!

Dus wat houd je nog tegen? Maak vandaag nog een afspraak bij een echte herenkapper of barbershop! Want om bovenstaande redenen zou je als man dus echt een barbershop moeten bezoeken!

Een paar echte mannenmerken voor je op een rij:

Baxter of California | MALIN+GOETZ | Triumph & Disaster