Home Betaal €1 meer bij de kapper en geef een ander ook een mooi kapsel!
Update

Betaal €1 meer bij de kapper en geef een ander ook een mooi kapsel!

Streetsmart komt met een geweldig idee om in deze tijd op te komen voor de kwetsbare stadsgenoot en tegelijkertijd ook voor jou! Hoe mooi zou het zijn als jij een duwtje krijgt en een duw kan geven!

Beste  Amsterdamse barbers, kappers en hairstylisten, kunnen we bij jou zoveel mogelijk knipbeurten inkopen?

Hoe fijn zou het zijn voor kinderen uit achterstandssituaties om ook eens met een mooi kapsel  op school te komen. Hoe mooi zou het zijn als een moeder voor een sollicitatie geknipt kan worden om nog zelfverzekerder het gesprek in te gaan. En hoe fijn zou het zijn als een dakloze man niet word genegeerd maar door Streetmirrors wordt geknipt?

Hoe krijgen we dit voor elkaar?

Vraag de klant om in november en december 1 euro extra voor een knipbeurt te doneren. Uiteraard alleen als de klant dat wil. Van al die euro’s koopt Streetsmart knipbeurten in bij de deelnemende kapsalons, zodat we die gericht kunnen uitdelen aan hen die het nodig hebben.

Over Streetsmart

Streetsmart is een initiatief van Amsterdamse horecaondernemers. Internationaal heeft het product zijn succes inmiddels bewezen bij het ondersteunen van projecten voor daklozen en gezinnen die op straat komen te staan. Helaas is de horeca dicht vanwege alle extra corona maatregelen. Daarom kunnen we hen niet vragen mee te doen, maar samen met Streetmirrors is dit initiatief op deze wijze ontwikkeld.

Help en inspireer je mee? Mail info@streetsmart.nl en stuur ons een berichtje.