Home Moser bestaat 75 jaar!
Update

Moser bestaat 75 jaar!

Het Duitse professionele merk voor kapperstools - Moser - viert feest omdat ze dit jaar 75 jaar bestaan! Moser is bekend door haar  tondeuse en snijmes technologie en werd door Kuno Moser in 1946 opgericht. Nu, 75 jaar later, is het merk wereldwijd in maar lieft 68 landen verkrijgbaar en een bekende naam bij kappers en barbiers.

De betrouwbaarheid van de apparaten en snijmessen komt o.a. door de 'roots', die liggen in het Zwarte Woud in Duitsland. Deze regio staat al eeuwen bekend om haar innovaties en vakmanschap.

De fabriek van Moser rond 1946

Managing Director Jörg Burger: "We willen dit jubileum gebruiken om onze dankbaarheid te betuigen aan onze klanten en kappers over de hele wereld en om hen te laten weten hoeveel we hen waarderen. Met de 'My Masterpiece'-campagne willen we ervoor zorgen dat we kappers blijven voorzien van de optimale tools in de toekomst en hen inspireren met innovatieve technologieën waarmee ze kunnen genieten van hun vak en hun oneindige creativiteit kunnen ontketenen.

Jubileumjaar

Moser heeft 2 bijzondere lanceringen in dit feestelijke jubileumjaar gepland. Er komt een nieuwe tondeuse, die de naam van de oprichter zal dragen. Daarnaast zal een bijzondere collectie worden gepresenteerd, die kapsels combineert met hedendaagse kunst en traditionele elementen uit Zwarte Woud. Er zullen in totaal 9 looks worden geïntroduceerd en deze zijn bedoeld om kappers en barbiers te inspireren. 

Stay tuned!