Home Geef je barber een compliment!
Update

Geef je barber een compliment!

Mannen hebben het zwaar; de barbershops zijn dicht en velen zitten tegen een corona-coupe aan! Wat missen we onze barbiers, niet alleen voor een strakke haircut, maar ook de gezelligheid. Even lekker mannen onder elkaar ... Herenkappers, barbiers, ze zitten thuis met hun handen in het haar, wat een bizarre situatie!

Maar er is iets dat je kunt doen om toch een glimlach op het gezicht van jouw barbier te toveren, lees snel verder!

Jouw barber verdient toch een ??

Gun je barber een mooi compliment, want hoe leuk is het voor hem of haar om juist nu jouw waardering te ontvangen!

Voorbeeld van een compliment

Vertel waarom je jouw bezoek aan de barbershop zo mist en waarom je niet kunt wachten om weer plaats te nemen in de stoel.

Laat iedereen weten dat je jouw barber mist; de fijne scheerbehandeling, professionele haircut en de gezelligheid van de barbershop.

Zo pak je het aan!

Een compliment kun je plaatsen in een testimonial. Elke barbershop en herensalon heeft als het goed is een eigen pagina* op WieWatHaar.

Stap 1: vind je barbershop

Ga naar WieWathaar en zoek je salon via deze link. Zoek in het filter rechts of ga naar de zoekbalk (vergrootglas-icoon) bovenin.

Stap 2: geef een compliment

Op de salonpagina staat een knop 'Post Testimonial'. Door hierop te klikken, kun je jouw een compliment geven. Dit verschijnt op de homepagina en blijft staan op de salonpagina van je barbershop. Zo help je niet alleen jouw barber nu, maar ook later door andere bezoekers ervan te overtuigen dat ze voor deze barbershop moeten kiezen!

*Staat jouw salon er nog niet bij, vul dan dit formulier in:

Wat kun je nog meer doen?

  1. Check of je ook nu producten kunt bestellen bij je barbershop! Haal meteen wat extra in huis, want ook zo kun je jouw barber steunen. Vraag of je een waardebon kunt kopen voor straks, alle beetjes helpen.
  2. Download deze badge (zie link hieronder) en deel hem op social media!

Thanks! ?

Elke barbershop of herensalon een eigen pagina

Wij geven elke salon in Nederland een gratis salonpagina. Saloneigenaren kunnen hun salon claimen en kosteloos een upgrade krijgen, waarmee ze hun pagina helemaal zelf kunnen beheren. Meer informatie? Vul hier jouw gegevens in: