Home Babyliss Warme Lucht Borstel review
Onze favorieten

Babyliss Warme Lucht Borstel review

Ruim 4 maanden geleden werd mijn haar tijdens een Babyliss persevent bij Rob Peetoom Hair + Makeup prachtig in model geföhnd. Vincent Langendijk gaf mij wat handige tips mee voor thuis. Waar hij mee werkte? De Warme Lucht Borstel van Babyliss Pro! Deze keramische borstel polijst het haar en doordat je geen losse borstel en föhn hoeft vast te houden is het zeer makkelijk om bij jezelf te doen.

Ik was al verslaafd aan de Roterende Warme Lucht Borstel, maar merkte wel dat ik hier mijn haar niet echt goed mee kon polijsten omdat de borstel vrij zacht is. Bovendien is hij net te groot voor mijn halflange haar. In het begin vond ik de roterende borstel juist heel handig en dat is het nog steeds voor de achterkant van je haar. Maar ik kon met deze tool mijn haar niet zo strak trekken als met de borstel die Vincent gebruikte. Een paar weken later kreeg ik de consumentenversie van deze warmteborstel toegestuurd. Ik was benieuwd en heb deze tool nu ongeveer 4 maanden wekelijks getest.

Lees ook:

LOREAL STEAMPOD

tested-Babyliss-Warme-Lucht-Borstel-AS80E

BaByliss Warme Lucht Borstel Styling SetDeze hittestyler komt met 2 borstels; een pinborstel en een kleinere borstel van haar. De opzetstukken zijn eenvoudig te wisselen door de knopjes aan de zijkant in te drukken. Er zijn 2 warmtestanden en een koelstand. Wat meteen opvalt is dat deze tool een stuk lichter is dan de Roterende Borstel. Dat is fijn, maar hij voelt tegelijkertijd kwalitatief minder stevig. De roterende borstel heb ik nu 3 jaar en gebruik hem regelmatig. Er is nog nauwelijks slijtage te zien. Deze borstel  oogt minder stevig en als ik ermee aan de slag ga, klopt mijn vermoeden, want als ik een lok strak trek, valt het opzetstuk er redelijk makkelijk af. Misschien trek ik te hard? maar ik had het gevoel dat kapper Vincent dat ook deed en dat mijn haar daardoor juist zo mooi ging glanzen. Verder is de borstel heel fijn. Ik gebruik eigenlijk alleen de het opzetstuk met de pinborstel, omdat de andere borstel hetzelfde probleem heeft als de grote roterende borstel; hij is te zacht. Met de pinborstel heb ik m'n haar veel beter in bedwang.
CONCLUSIE:
 De borstel is ook qua grootte precies goed voor mij. Dit is zeker een nieuwe musthave waarmee zelfs ik mijn haar goed kan föhnen. Enige nadeel voor mij is dat de borstel verwisselbaar is, waardoor minder stevig. Voordeel van het afneembare opzetstuk is natuurlijk wel dat jet het zo beter kunt reinigen, maar dat weegt voor mij niet op tegen het feit dat het makkelijk los gaat. Alleen om die reden zou ik liever een paar tientjes meer betalen voor de pro versie.

Meer inspiratie? Get the Look!

VERGELIJKING MET BABYLISS PRO UITVOERING

Vergelijkingstabel

Lees ook:

LOREAL STEAMPOD