Home 5 REDENEN OM BARBER SOCIETY TE BEZOEKEN
De barbier

5 REDENEN OM BARBER SOCIETY TE BEZOEKEN

 

Over minder dan een maand is het zover: op 14 april is het leukste barber event van het jaar er weer - BarberSociety Live!

Ervaar de barber community en ontmoet collega’s

Barber Society is niet zomaar een evenement; het is een plek waar professionals uit de barberwereld samenkomen om ervaringen te delen, netwerken op te bouwen en elkaar te inspireren. Het is een unieke gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemde individuen, of je nu een doorgewinterde veteraan bent in het vak of net begint. Door deel te nemen aan de Barber Society, krijg je de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten, ideeën uit te wisselen en te leren van anderen.

Laat je inspireren door toptalenten uit het vak tijdens seminars

Barber Society Live staat bekend om zijn educatieve en internationale programma, waarbij enkele van de meest gerespecteerde namen in de barberwereld samenkomen om hun kennis en expertise te delen. Dit jaar belooft het programma een scala aan indrukwekkende shows en seminars, met hoogtepunten zoals de show van Josh Lamonaca, een barber met meer dan een half miljoen Instagramvolgers, wereldwijd geroemd om zijn voortreffelijke moderne barbering technieken. Bovendien zal het pomade icoon Donnie Hawley uit de Verenigde Staten overkomen met zijn Layrite team voor een spetterend optreden. De Australische barbers Eoin McCarthy en Leigh Winsor zullen inzichten delen over de zakelijke kant van het vak, terwijl Dario en het Darios Barbers team Nederland vertegenwoordigen met hun Barbersessions [LIVE] show vol inspiratie, hiphop, vuur en haircuts. Bewonder ook het ambachtelijk Frans precisiewerk van Ben Boyer/LE COUPEUR, die namens Mashiro scissors op het podium zal staan. Het Great British Barber Bash team zal top barbers Oscar Mendoza en Oliver Foster afvaardigen voor een inspirerende show onder leiding van oprichter Garry Spencer. Daarnaast zullen nog meer gerenommeerde barbers uit het Verenigd Koninkrijk, Roemenië en Polen acte de présence geven om hun visie op het herenvak over de bühne te brengen.

Blijf op de hoogte van de laatste trends

In de wereld van het herenkappen verandert het landschap voortdurend, met nieuwe trends en stijlen die opkomen en evolueren. Bij Barber Society krijg je de kans om deze trends uit eerste hand te ervaren. Door deel te nemen aan de verschillende shows, presentaties en workshops, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de industrie. Of het nu gaat om nieuwe knip- en stylingtechnieken, innovatieve producten of opkomende trends, bij Barber Society ben je verzekerd van een voorproefje van wat er speelt in de wereld van het herenkappen.

Neem deel aan de BarberSociety battles en laat je talent zien

Een van de meest opwindende aspecten van Barber Society zijn de BarberSociety battles, waarbij getalenteerde barbers de strijd met elkaar aangaan in verschillende categorieën, variërend van het beste kapsel tot de meest creatieve baardstijl. Deze competities bieden niet alleen een platform om je vaardigheden te tonen en erkenning te verdienen voor je talent, maar ze zijn ook een geweldige manier om jezelf uit te dagen en te groeien als professional. Of je nu besluit deel te nemen aan de battles of alleen maar toeschouwer bent, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Open deuren naar nieuwe kansen

Ten slotte opent deelname aan Barber Society deuren naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de wereld van het herenkappen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe klanten, zakelijke partnerschappen wilt smeden of jezelf wilt profileren in je vakgebied, Barber Society biedt talloze mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en je carrière naar nieuwe hoogten te stuwen. Door actief deel te nemen aan het evenement en contact te leggen met medebarbers en brancheleiders, kun je deuren openen naar spannende nieuwe kansen die je anders misschien nooit had ontdekt.

BarberSociety Live vindt plaats op zondag 14 april in Amsterdam. Tickets koop je hier.