Home 13 vragen aan ... Huub Eysink
Stylist

13 vragen aan ... Huub Eysink

Hoe gaat het nu eigenlijk met de 'haarkunstenaars'? Veel interviews uit deze serie dateren al van een tijdje terug, vandaar dat we een nieuwe rubriek in het leven hebben geroepen waarin we elke keer 13 vragen stellen aan iemand die voorheen al eens door ons is geïnterviewd. Deze keer is Huub Eysink aan de beurt. Heb je het eerste interview uit 2014 nooit gelezen? Dan kan via onderstaande link:

INTERVIEW HUUB EYSINK

Nummer-1

Passie

Mijn ‘probleem’ is dat ik zoveel passie heb dat ik dan alles om me heen vergeet. Ik ga er altijd volledig in, voor 200% als dat zou kunnen. Topkapper Angelo (Seminara) zei ooit: “Huub is such a passionate hairdresser”.

Nummer-2

Showtime

Huub-eysink-01

Het Davines Hair on Stage event op 8 oktober in Amsterdam was zeer indrukwekkend. Backstage was alles perfect verzorgd. We zijn net een grote familie!

Nummer-3

Ontmoetingen

Het leuke is dat je op zo’n event zoveel mensen uit de hele wereld spreekt, uit Cyprus, Turkije, Engeland en ga zo maar door. En iedereen is zo enthousiast, dat werkt heel aanstekelijk.

Nummer-4

Nog tijd voor andere dingen?

Gelukkig wel. Ik heb niet veel vrienden, maar die ik heb zijn echt mijn uitlaatklep. We kunnen altijd enorm lachen. En verder hebben we 6 katten. Die zijn eigenlijk van Sharon, mijn vrouw, maar stiekem ben ik ook dol op ze. En we hebben ook nog 2 honden en ohja, 2 kinderen (lacht).

Nummer-5

Wanneer wist je dat je kapper wilde worden?

Huub-eysink-02

Toen ik 15 was en mijn zus een relatie kreeg met een kapper. Dat leek me toen ook wel wat en the rest is history.

Nummer-6

En leuke tentjes?

De Hoofdwacht in Zwolle is echt onze favoriet. Daar gaan we zowel met vrienden als met zakenrelaties vaak eten. En de Harbour Club in Amsterdam, dat is echt mijn plek.

Nummer-7

Kunst

Walter van Oel is een kunstenaar die ik heel erg waardeer. Hij komt uit Deventer, maar woont inmiddels op Bali. En beginnend kunstenares Maudy Alferink, ik vind haar echt fantastisch.

Nummer-8

Favoriete stad

Londen, zonder twijfel.

Nummer-9

Toekomst van het vak

PastedGraphic-1

We gaan steeds meer bijzondere producten zien in haarverzorging en kleuren die steeds langer mooi blijven.

Nummer-10

Waardeert

Huub-eysink-03

Mijn vrouw, Sharon en op vakgebied Angelo Seminara. Hij is echt geweldig.

Nummer-11

Ooit nog doen

Verhuizen naar Ibiza.

Nummer-12

Waarom Davines?

Het merk past bij mijn visie op de wereld en bij mijn levensstijl. Ik vind dat we allemaal moeten bijdragen aan een betere wereld. Ik heb 2 kinderen en voel me ook verantwoordelijk voor de volgende generatie. Daarnaast vind ik het fijn dat het een familiebedrijf is.

Nummer-13

Favoriet product

De Blowdry Primer, dat is een nieuw product van Davines en verzorgt, geeft glans en gaat humidity tegen. Echt een heel fijn product.