Home Zou jij hier binnenlopen? De 6 meest bizarre salonnamen
Haarpraat

Zou jij hier binnenlopen? De 6 meest bizarre salonnamen

De meeste salons hebben voor de hand liggende namen. De naam van de eigenaar of een leuk bedachte naam. Maar sommige eigenaren gaan wel heel ver in het verzinnen van een naam, je vraagt je af wat ze heeft bezielt en of ze daarmee echt klanten denken te trekken.
Stel, je bent in het buitenland op zoek naar een kapsalon en je komt er een tegen die zo'n naam heeft ... Zou je dan nog naar binnen durven lopen? Wat is de meest rare naam die jij ooit voor een salon hebt gezien?

Nummer-1
een
Chainsaw Massacre Salon of MAFFIA Hair Salon? Wat deze eigenaren dachten weet ik niet, maar veel klanten trek je hier in ieder geval niet mee aan! Brrr...

Nummer-2
twee
Bij Gay-Cut moet je dus zijn voor een typisch homo kapsel! MAHBOOB of Man Boob?? Bij de onderste foto gok ik dat de eigenaar gewoon een ongelukkige naam heeft (die er vrijwillig voor kiest om zijn salon zo te noemen).

Nummer-3
drie
'Sex sells!' is waarschijnlijk de slogan van deze twee salons. Porn Hair Pro??

Nummer-4
vier
Ook deze salons hebben niet erg goed nagedacht over de naam. Let ook op het kapsalon/fallus symbool op de deur van 'Best Head' Men's Hair Salon 😉 'Best Head' heeft naast een seksuele betekenis ook nog wel een leuke woordspeling, maar 'Ass' hair salon? Welk haar zou hier worden behandeld?

Nummer-5
vijf
Piss Salon, de salon waar je een plasje kan plegen en 'pissed' de deur uit gaat! De salon Hair Potato ziet er ook veelbelovend uit. Ga je daar weg als Mr Potato Head??

Nummer-6
zes
Zou jij de salon "Ooooppsss!!!" aandurven? Of ben je bang dat ze na het knippen echt zeggen: oeps, sorry, maar het ziet er niet uit! "I'll Cut You" klinkt ook al zo veelbelovend... ziet er best wel eng uit, ook nogal afgelegen ... je vraagt je af wat er allemaal geknipt gaat worden.
Welke salon naam vind jij echt niet kunnen? Laat het weten in de comments!

Op zoek naar een leuke salon bij jou in de buurt? Je kunt hier een kapsalon of beautysalon vinden