Home Zijdezacht haar uit een potje - Orofluido Masker review
Onze favorieten

Zijdezacht haar uit een potje - Orofluido Masker review

Om mijn haar goed te verzorgen probeer ik één keer in de week een haarmasker te gebruiken. Ik hou ervan als een product mijn haar zacht maakt en lekker ruikt. Vandaag test ik het haarmasker van Orofluido.

Het merk Orofluido staat bekend om de oliën die zij gebruiken in hun producten. De arganolie, cyperus olie en lijnzaadolie voeden alle drie het haar op hun eigen manier. Zo versterkt arganolie het haar, zorgt cyperus olie voor meer volume en maakt lijnzaadolie het haar zacht. Op de site van Orofluido las ik dat het masker een UVA/UVB filter bevat dat zorgt voor kleurbehoud van het haar. Zelf heb ik donkerblond haar dat ik eens in de paar maanden lichter maak met highlights. Voor mij komt het kleurbehoud dus goed van pas. Volgens Orofluido zorgt het masker ook voor een stralende glans en zijdezacht en soepel haar. Ik ben benieuwd!

Vloeibaar goud
Masker-02

Dat Orofluido het vloeibare goud voor je haar wordt genoemd, is terug te zien in de verpakking. Het is een simpele verpakking, maar straalt toch luxe uit door de combinatie van de kleuren zwart en goud. Het masker heeft een bijzondere geur die ik eerst niet zo snel kon plaatsen. Het is een zachte geur die wel wat weg heeft van vanille. Ik vind het in ieder geval heerlijk ruiken.

Mijn ervaring

Masker-01

Het product heeft een zachte textuur die je makkelijk kunt uitsmeren. Maar doordat het product zo zacht is, kan het wel makkelijk van je hand glijden. Ik had het handiger gevonden als het masker in een knijpfles zou zitten in plaats van in een pot. Door mijn lange haren had ik iets meer van het product nodig ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­- ongeveer twee handjes. Het masker moet een kleine vijf minuten intrekken. Bij het uitspoelen van het masker rook mijn haar zó lekker, alsof je bij de kapper zat. De geur blijft ook erg lang hangen, de volgende dag rook mijn haar nog steeds zo lekker!

Resultaat

 

Masker-03

Na het gebruik van het masker was mijn haar makkelijk door te kammen en voelde het zacht aan. Normaal heb ik best wel pluizig haar, maar daar had ik deze keer geen last van. Ik had verwacht dat de oliën mijn haar vettig zouden maken, maar na het gebruik was mijn haar totaal niet vet. Het masker gaf mijn haar een mooie, gezonde glans.

Het Orofluido Mask (250 ml) kost ongeveer €15 en is te koop bij de kapsalon.

Deze is ook fijn! Ieder haar eigen stijl met de nieuwe 'potjes' van Lifestyling van Milkshake