WINNEN! Luxe Philips föhn of steiltang twv €85

philips-winactie

Philips heeft twee prachtige nieuwe tools die niet onder doen voor professionele föhns en stijltangen! We hebben deze producten al door een kapster van Cosmo Hairstyling laten gebruiken en via de onderstaande link kun je lezen hoe goed die haar zijn bevallen. En kappers kunnen het weten, want zij gebruiken dagelijks alleen de beste professionele producten!

Het bijzondere aan beide tools is dat ze je haar in een mum van tijd stylen zonder het haar te beschadigen. Hieronder kun je lezen waarom jij deze tools echt in huis zou moeten hebben. De adviesprijs is €85,- per stuk en dat is hoger dan de gemiddelde föhn of stijltang die je bij de drogist koopt. Maar veel en veel voordeliger dan een professioneel model en daar moet je deze tools toch mee vergelijken. En als je bedenkt dat je er jaren plezier van hebt en ze je haar echt laten stralen, dan valt het nog mee.

Maar we hebben GOED nieuws! Als je geluk hebt hoef je helemaal niets te betalen want je kunt deze tools nu winnen!

Hoe maak je kans?

  • Vertel in een reactie of je de föhn of stijltang zou willen winnen
  • Schrijf bij je reactie waarom je dat wilt
  • Je kunt meedoen tot 5 april, dan maken we de winnaars bekend


Philips MoistureProtect Straightener

philips-03

Speciale sensors zorgen ervoor dat de vochtbalans van je haar beschermd blijft, waardoor je haar 63% beter vocht vasthoudt. Dat betekent dat je haar niet uitdroogt door de steiltang en je haar niet zal afbreken. Bovendien zorgen negatieve ionen dat het haar niet statisch wordt, maar mooi glad en glanzend. Ook erg handig is dat deze tang al binnen 15 seconden is opgewarmd, dus je kunt meteen beginnen. En doordat je de temperatuur zelf kunt instellen, zul je nooit meer een tang gebruiken die te warm staat afgesteld.

philips-04

EXPERT TIP: Probeer eerst met de laagste temperatuur. Deze stijltang is zo effectief dat je hem niet heet hoeft af te stellen en dat is beter voor je haar.


Philips DryCare Prestige

philips-02

Deze haardroger gebruikt infraroodtechnologie om de natuurlijke vochtbalans van je haar te behouden zodat je haar maar liefst 85% beter vocht vasthoudt! Ook deze tool is voorzien van een sensor die de hitte constant houdt en een ionenknop tegen statisch haar. Ook zit er een koelknop op om je haar na afloop te fixeren en een bescherming tegen oververhitting. Er zitten 2 mondstukken bij; een voor glad haar en een diffuser voor krullen.

philips-01

EXPRT TIP: Houdt het smalle mondstuk op 2 cm afstand van het haar tijdens het föhnen en trek het haar strak met een ronde borstel. Hierdoor wordt het haar gepolijst en zal het mooi glad worden.

Zien ze er niet prachtig uit? Doe snel mee en wie weet ontvang jij straks een van deze tools thuis!

Comments

comments