Home BarberSociety Live: Het Ultieme Barberfestival!
BARBERBUSINESS

BarberSociety Live: Het Ultieme Barberfestival!

 

De zevende editie van BarberSociety Live staat voor de deur, en dit jaar belooft het evenement groter en inspirerender te zijn dan ooit tevoren.

Op zondag 14 april 2024 zal het festival plaatsvinden op een nieuwe locatie, Hemkade 48 in Zaandam, onder de rook van Amsterdam. Met een sfeervol terras, diverse foodtrucks en een adembenemend uitzicht op het Noordzeekanaal, zal het een dag worden die volledig in het teken staat van het barber- en herenvak.

BarberSociety Live trekt barbers uit binnen- en buitenland, evenals enthousiastelingen die interesse hebben in de barberwereld. De bezoekers zullen worden getrakteerd op inspirerende barbershows, de nieuwste producten kunnen ontdekken, deelnemen aan de BarberSociety Battles en onder het genot van een drankje en een hapje ervaringen kunnen delen. Het evenement staat bekend om zijn educatieve en internationale programma, met hoogtepunten zoals de show van Josh Lamonaca, een barber met een enorme online aanhang van een half miljoen Instagramvolgers, die wereldwijd wordt geprezen om zijn moderne barbering technieken.

Een voorproefje van de line-up onthult enkele bekende namen en veelbelovende talenten. Naast de wereldberoemde barber Josh Lamonaca, zal het pomade icoon Donnie Hawley overvliegen uit de Verenigde Staten voor een spetterend optreden met zijn Layrite team. Ook zullen de Australische barbers Eoin McCarthy en Leigh Winsor inzichten delen in de zakelijke kant van het vak. Lokale talenten zoals Dario en zijn team zullen Nederland vertegenwoordigen met een energieke show vol inspiratie, hiphop, vuur en haircuts. Bovendien zullen gerenommeerde barbers uit Frankrijk, Roemenië en Polen hun visie op het herenvak delen.

Een van de hoogtepunten van BarberSociety Live zijn de BarberSociety Battles, waar deelnemers de kans krijgen om voor een live publiek hun vaardigheden en creativiteit te tonen. De BARBERSOCIETY BATTLE en de BARBERSOCIETY YOUNG TALENT BATTLE bieden moedige deelnemers de mogelijkheid om de titel 'BarberSociety Winner of the Year 2024' te winnen, evenals productpakketten en geldbedragen uit een geweldige prijzenpot.

Marc van de Hare, oprichter van BarberSociety en eigenaar van Van de Hare Amsterdam Barbers, benadrukt het belang van het evenement: "Het is fantastisch om de steun uit de branche te voelen en dit evenement te kunnen organiseren. Het brengt mensen met hart voor het barber/herenvak samen en biedt een bron van ongekende inspiratie en motivatie."

Kortom, BarberSociety Live op zondag 14 april 2024 belooft een unieke ervaring te worden die je niet wilt missen. Het volledige programma zal de komende weken bekend worden gemaakt via de sociale media en de website van BarberSociety Live.

BarberSociety Live Details:

  • Datum: Zondag 14 april
  • Tijd: 10.00 – 18.30 uur
  • Locatie: Hemkade 48, Zaandam, onder de rook van Amsterdam
  • Tickets en meer informatie: www.barbersocietylive.com
  • Social media: @barbersocietylive