Home De Hottest Haartrends en Kleuren voor Lente 2024
TRENDS & SPECIALS

De Hottest Haartrends en Kleuren voor Lente 2024

 

Het voorjaar van 2024 brengt een golf van frisse haartrends en opvallende kleuren met zich mee, zoals voorspeld door toonaangevende haarstylisten en mode-experts. Van gedurfde coupes tot glanzende tinten, hier zijn de must-try haartrends en kleurentrends voor het komende seizoen.

 

Haartrends

Midi-cut: De halflange coupe, net boven of onder de schouders, blijft een favoriet voor lente 2024. De 'lob' (long bob) valt ook onder deze trend, waardoor je een frisse uitstraling krijgt met de mogelijkheid tot het toevoegen van lange lagen.

Birkin Bangs: Geïnspireerd op Jane Birkin, domineren de birkin bangs de haartrends van 2024. Deze pony is iets korter dan wij gewend zijn, omlijst het gezicht en mag best een beetje piekerig zijn voor een trendy look.

Glossy Locks: Glanzend haar staat centraal bij de glossy-haartrend. Met behulp van haarserums en oliën bereik je de ultieme glans, waardoor dof ogende lokken tot het verleden behoren.

@dimitrishair via Instagram

Kleurentrends

Chunky Highlights: Een moderne twist op de dikke highlights uit het verleden, deze keer met een chique uitstraling. Verwacht meer verfijnde strepen die een statement maken zonder te overdrijven.

Strawberry Coupe: Van zachte roodtinten tot koperkleurige highlights, aardbeientinten zijn overal te zien deze lente. Blondines kunnen kiezen voor een subtielere verschuiving, terwijl brunettes kunnen gaan voor diepere, rijkere tonen met een rode ondertoon.

Scandi Hairline: De Scandi hairline techniek licht de fijne haartjes aan de voorkant van de haarlijn op voor een natuurlijke, Scandinavische blondine-look.

@charlotterowleyhair via Instagram

Kortom, het voorjaar van 2024 belooft een boeiende mix van gedurfde haartrends en prachtige kleuren die zeker de aandacht zullen trekken. Waag je aan een nieuwe coupe of experimenteer met levendige kleuren om je look te vernieuwen en te verfrissen!