Home Wil jij jouw vakkennis delen?
Ondernemend

Wil jij jouw vakkennis delen?

Als je al wat langer in het vak zit, heb je heel wat kennis vergaard. Kennis, die je niet zo snel op de (kappers)school leert, maar juist die handige kneepjes uit het vak! Daarom is het belangrijk dat stylisten en kappers met ervaring hun kennis willen delen, want dat komt de kappersbranche alleen maar ten goede.

Herken je dat? Je loopt al een aantal jaren mee en je voelt het wel kriebelen om jouw kennis over te brengen op de volgende generatie. Gelukkig kan dat, want de Hairstore is op zoek naar gedreven educators!

Wie is de Hairstore?

De Hairstore is distributeur van een breed portfolio high-end merken op het gebied van haarverzorging, huidverzorging en cosmetica. Deze worden aangeboden in de kappersbranche. De Hairstore gelooft niet in de beste producten, maar in de beste concepten. Elk label dat verkrijgbaar is bij de Hairstore heeft een eigen concept en identiteit. Samen met onze relaties bepalen wij welk concept het beste past bij de gekozen strategie van de salon.

Naar wie zijn ze op zoek?

  • Wil jij werken in een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf in de beautybranche?
  • Werk je graag zelfstandig, maar toch in informeel teamverband?
  • Help jij onze partners naar een hoger niveau?
  • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen?

Als je deze vragen met JA kunt beantwoorden, zou je zomaar de ideale kandidaat kunnen zijn! Als Educator heb jij een passie voor het delen van kennis! Je ziet kennis als dé sleutel tot succes en helpt graag onze klanten om het beste uit zichzelf en de salon te halen!

Een dag als educator ziet er nooit hetzelfde uit. De ene dag sta jij vol overgave kennis te delen in de salon, de andere dag zit jij zelf in de studieboeken en word jij getraind door internationale labels!

Naast het training geven in productkennis zorg jij er ook voor dat de verkoopcijfers in de salon stijgen. Je krijgt energie van de groei in kennis die je ziet bij jouw klanten en jouw werkdag is pas compleet wanneer je weer iets nieuws hebt doorgegeven of zelf hebt geleerd!

Lijkt dit je leuk? Reageer dan meteen op de onderstaande vacature!

Vacature

De Hairstore is op zoek naar 2 nieuwe educators (Noord-West Nederland & Zuid-Oost Nederland) voor minimaal 32 uur per week.

Ben jij het talent waar De Hairstore naar op zoek is? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV vóór donderdag 30 september naar [email protected].

Voor eventuele vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Niki Janssen via [email protected] of 085-4847800.

Foto: Adam Winger