Home Wenkbrauw Wonder!
Beauty forecast

Wenkbrauw Wonder!

Kennen jullie de Wunderbrow? Dit wenkbrauwwonder is er in de kleuren blonde, auburn, brunette, black/brown en nu ook de jetblack.

wunderbrow3

Zelf ben ik van Indonesische afkomst dus zou van nature black/brown of de brunette staan. Maar nu ik wat blonder ben vind ik de blonde net wat subtieler staan dan de brunette.

Zo ga ik te werk:

wunderbrow2

  1. Met het borsteltje dat erbij zit, borstel ik eerst mijn eigen wenkbrauwhaartjes omhoog en in model.
  2. Dan trek ik met concealer strakke lijnen boven en onder m'n wenkbrauwen met een schuin penseel dat ik apart gekocht heb.
  3. Daarna breng ik de Wunderbrow daartussen die concealer lijnen aan, ook met het schuine penseel. Op plekken waar wat minder haar zit doe je wat extra Wunderbrow, gewoon met dat kwastje.
  4. Even weer in model borstelen met dat bijgeleverde borsteltje, eventjes wachten tot het is opgedroogd en dan blend ik de concealerlijnen uit. Aan het begin van je wenkbrauwen, aan je neuskant daar breng je wat Wunderbrow aan en borstel je het daarna al gelijk uit. Zo krijg je dat fading effect aan het begin van je wenkbrauwen.

En tadaaaaa!

wunderbrow1

De Wunderbrow geeft overigens ook NIET af en is waterproof. Wil je het er af halen, gebruik dan een milk of cleanser op oliebasis. Ik ben helemaal fan van dit product!