Home Deze 6 make-up trends laten jou echt schitteren!
Beauty forecast

Deze 6 make-up trends laten jou echt schitteren!

Het is (bijna) wintertijd en de make-up lookjes worden weer intenser. Laat je inspireren door deze hot trends van de make-up artists around the globe!

Eyeliner buiten de lijntjes

Dit najaar gaan we heel veel lijntjes om de ogen zien, in allerlei vormen en kleuren. Dus kun je een beetje tekenen? Laat je inspireren en teken erop los!

Omgekeerde cat eye eyeliner

Een grappige twist op de klassieke 'winged' of 'cat eye' eyeliner look uit de fifties. Hoe je hem maakt? Precies omgekeerd!

Volle, zwarte wimpers

Volle wimpers en dan ook echt fat & thick! Dus pak die nepwimpers maar tevoorschijn of denk eens aan wimper extensions. Wil je dat allemaal niet? Gebruik dan een wimperverdikkende mascara in het diepste zwart die je kunt vinden!

Shine! oogschaduw

Glossy, metallic oogschaduw wordt de najaarshit!

Soap brows

Soap brows? Ja deze trend heeft haar naam te danken aan het feit dat je ze in model brengt met zeep. Hierdoor krijgen ze een feathery look waardoor ze voller lijken. De zeep maakt de wenkbrauwhaartjes hard.

Volle juicy lippen

Je hoeft niet meteen aan lipfillers te denken, slim aangebrachte lipproducten kunnen ook wonderen doen! Of het nou mat of shiny is, volle lippen worden dé najaarstrend!