Home Welke staart draag jij en wat zegt dat over jou?
MUSTHAVES

Welke staart draag jij en wat zegt dat over jou?

Draag jij je haar vaak in een staart? Kijk dan eens bij het lijstje hieronder en ontdek welk type jij bent. De manier waarop je een staart draagt, zegt meer over je dan je denkt!

1. De lage staart met middenscheiding

low-and-parted1-636x386Dit is de paardenstaart in haar meest klassieke vorm. Deze vrouwen zijn vaak in control en zien er graag verzorgd en fashionable uit, maar het moet allemaal wel stijl- en smaakvol blijven. Je bent geen trendsetter, maar wel een trouwe volger - keep it stylish!

2. De hoge staart

thehighpony1-636x394Deze staart is perfect als je wilt sporten, want elk haartje wordt zo goed uit je gezicht gehouden. Als je deze staart zo draagt ben je zelfverzekerd en kan het je niet zo schelen wat anderen van je denken. Je bent ambitieus en doelgericht; het is niet makkelijk om jou van je stuk te brengen!

3. Lage staart met losse plukken

theantenna-636x422Je bent een dromerig type en maakt je niet zo heel druk om je looks; er zijn belangrijker dingen in de wereld! Deze staart heeft ook wel iets romantisch en diep in je hart ben je dat ook. Dream on!

4. Strakke staart zonder scheiding

1slicked-back-no-part-636x369Draag jij graag deze strakke staart? Dan ben je echt een pietje precies; geen haartje mag verkeerd zitten. Het liefst maak je je haar glad en steil met een stijltang en elke loszittend plukje of pluisje wordt snel met een haarspray 'vastgeplakt'.

5. Middenstaart

themediumpony1-636x338Hier kun je alle kanten mee op en dat zegt meteen wat over jou! Je twijfelt vaak en wilt niet rechts of links; je neemt graag de gulden middenweg. Deze staart is niet hoog of niet laag; je hebt een scheiding, maar die mag in het midden of opzij zitten. Je kunt met deze staart gaan sporten of naar je werk ...

6. De halve staart

halfuppony1-636x350Deze staart was vooral de laatste jaren erg populair, denk ook aan de 'man bun' die het zo goed deed. En dat klopt; je houdt wel van de hipster scene en we zien jou vaak in strakke broek, sneakers en big designer bag. Je houdt de laatste trends goed in de gaten en geeft daar zelf graag een twist aan, maar het moet wel passen in het plaatje ... je let goed op wat er om je heen wordt gedragen en wil er diep in je hart graag bijhoren!

7. Zijstaartjes

pigtails1-636x367Je blijft graag dat kleine meisje en vindt het een naar idee om ouder te worden. Wij zeggen; leuk als je nog niet meerderjarig bent, daarna is het een goed idee om eens te wennen aan een andere haardracht. Kleine meisjes worden groot en daar kun je maar beter aan wennen!

Draag jij je haar weleens in een staart en welk type ben jij?