Home Dit zijn dé nageltrends komende zomer!
MUSTHAVES

Dit zijn dé nageltrends komende zomer!

Dit seizoen draait alles om innovatie en individualiteit, met opvallende looks die je nagels laten stralen als nooit tevoren. Van glanzende chrome nagels tot mystieke aura nagels en gedurfde snake nagels, deze trends bieden eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl te laten zien!

bron foto's: Pinterest

Aura Nails

Aura nails hebben de afgelopen jaren steeds meer fans verzameld, vooral voor degenen die op zoek zijn naar iets gewaagders. Niet alleen voegt deze nail art een intrigerende twist toe, het is ook een eenvoudige manier om je nagels te personaliseren en eigen te maken. Aura nails spelen in op onze hernieuwde obsessie met aura's - het kleurrijke veld dat het lichaam van een persoon omringt en hun energie laat zien. De manicure maakt gebruik van kleuren die passen bij je stemming.

Croco nails

Of het nu in de vorm van laarzen is, een grote riem, of een opvallende tas - misschien zelfs alle drie - de kans is groot dat de krokodillen print een opvallend onderdeel van je garderobe kan zijn. Voor een groeiend aantal Instagrammers is het ook een nail trend!

Chrome nails

Nu het weer warmer wordt, worden nagels glanzender - en zijn spiegel chromen nagels dé trend van het seizoen. Deels geïnspireerd door de viral 'glazed donut' manicure, is de glanzende spiegelachtige look overal te zien, met beroemdheden als Zendaya, Lizzo en Megan Fox die variaties dragen op deze trend.