Home De Oplossing Voor Dunner Wordend Haar: Aveda Introduceert Invati Ultra Advanced™ Collectie
MUSTHAVES

De Oplossing Voor Dunner Wordend Haar: Aveda Introduceert Invati Ultra Advanced™ Collectie

Dunner wordend haar en haarverlies zijn groeiende zorgen onder zowel vrouwen als mannen wereldwijd. Om deze problemen aan te pakken, is Aveda's toegewijde team van wetenschappers – waaronder biologen, farmacognosisten en analytisch chemici – voortdurend bezig met onderzoek.

Dunner wordend haar en haarverlies zijn groeiende zorgen onder zowel vrouwen als mannen wereldwijd. Om deze problemen aan te pakken, is Aveda's toegewijde team van wetenschappers – waaronder biologen, farmacognosisten en analytisch chemici – voortdurend bezig met onderzoek. Na meer dan twee decennia van rigoureus wetenschappelijk onderzoek en een 8-jarige samenwerking met wereldexperts op het gebied van huid- en haarbiologie, presenteert Aveda een innovatieve oplossing voor dunner wordend haar: de Invati Ultra Advanced™ collectie.

Invati Ultra Advanced™: Een Doorbraak in Haarverzorging

De Invati Ultra Advanced™ collectie is een hoogpresterend, meerstaps systeem dat een exclusief drievoudig werkend Follicle Vitality Complex bevat. Deze collectie is ontworpen als oplossing voor zowel vrouwen als mannen met alle typen dunner wordend haar. De producten zijn voor meer dan 94% natuurlijk afgeleid1 en veganistisch. Ze versterken de haarstrengen en verminderen haarverlies met 77%2 bij gebruik van het volledige 4-staps systeem. Bovendien wordt het haar onmiddellijk tot 11% dikker3, waardoor je het gevoel hebt 11.000 extra haren op je hoofd te hebben4 wanneer je het systeem plus de Thickening Foam gebruikt.

Volgens Dr. Alison Pawlus, Aveda Principal Scientist en Pharmacognosist, komt de kracht van Invati Ultra Advanced™ voort uit een decennium van onophoudelijk onderzoek, waarbij geavanceerde wetenschap wordt gecombineerd met oude botanische wijsheid. "Gesteund door samenwerkingen met de Universiteit van Bradford, tackelen onze zuivere plantenextracten, zorgvuldig geselecteerd op hun potentie, dun haar en herdefiniëren ze de zorg voor dunner wordend haar," aldus Dr. Pawlus. "Met een toegewijd team van experts en een inzet voor groene extractie, zijn we trots om aan de voorhoede van haarverzorging te staan."

Plantaardige Prestaties

Gezonde haarzakjes zijn essentieel voor gezond haar. Oxidatieve stressoren zoals vrije radicalen en vervuiling kunnen echter leiden tot een ongezonde omgeving voor haarzakjes. Het Follicle Vitality Complex5 in Invati Ultra Advanced™ is een biotech doorbraak die helpt energie te stimuleren en te beschermen tegen externe agressors, wat bijdraagt aan een gezond uitziende haardos.

Na het screenen van meer dan 1000 botanische actieve stoffen, selecteerde Aveda's team van wetenschappers drie unieke en complementaire botanicals voor het exclusieve Follicle Vitality Complex:

  • Eclipta Prostrata: Versterkt de celvitaliteit en staat bekend als de 'koning van het haar' in de Ayurvedische traditie.
  • Alpinia: Een krachtige antioxidant, exclusief voor Aveda, die natuurlijke bescherming biedt tegen externe stressoren.
  • Gember: Ondersteunt het haarzakje en vermindert door stress en veroudering veroorzaakte cellulaire schade, wat resulteert in zichtbaar gezonder haar.

Invati Ultra Advanced™ Systeem

De Invati Ultra Advanced™ collectie combineert luxe met effectiviteit, geavanceerde technologie en een heerlijke pure-fume™ geur in een meerstaps systeem:

Stap 1: Exfoliëren

  • Invati Ultra Advanced™ Exfoliating Shampoo: Light: Verzorgt haarzakjes met salicylzuur afgeleid van wintergroen en reinigt het haar met babassu-gebaseerde reinigingsmiddelen. Beschikbaar in 50ml (€12), 200ml (€39) en 1000ml (€159).
  • Invati Ultra Advanced™ Exfoliating Shampoo: Rich: Bevat 50% meer conditioneringsingrediënten6 voor extra voeding, geschikt voor medium/dik of droog dunner wordend haar. Beschikbaar in 50ml (€12), 200ml (€39,90) en 1000ml (€159).

Stap 2: Verdikken

  • Invati Ultra Advanced™ Thickening Conditioner: Light: Verdikt het haar van wortel tot punt en ontklit en versterkt dunner wordend haar. Beschikbaar in 40ml (€12), 200ml (€47,50) en 1000ml (€189).
  • Invati Ultra Advanced™ Thickening Conditioner: Rich: Bevat 50% meer emollient-rijke conditioneringsmiddelen7, geschikt voor medium/dik of droog dunner wordend haar. Beschikbaar in 40ml (€12), 200ml (€47,50) en 1000ml (€189).

Stap 3: Revitaliseren

  • Invati Ultra Advanced™ Revitalizing Scalp Serum: Creëert een gezonde omgeving voor de haarzakjes en ondersteunt de natuurlijke haargroei. Beschikbaar in 30ml (€12) en 150ml (€47,50).

Stap 4: Versterken

  • Invati Ultra Advanced™ Fortifying Leave-In Treatment: Versterkt en stabiliseert dunner wordende haarvezels en beschermt tegen hitte en breuk. Beschikbaar in 45ml (€12) en 150ml (€39,90).

Stap 5: Stylen

  • Invati Ultra Advanced™ Thickening Foam: Verdikt het haar direct met amla en rijstproteïne, biedt flexibele, aanraakbare hold en glans. Beschikbaar in 25ml (€12) en 100ml (€47,50).

Met de formidabele effectiviteit van de nieuwe Invati Ultra Advanced™, ervaar je de kracht van dikker en voller haar. Voor beschikbaarheid, raadpleeg Bijenkorf, Marjo Parfumerie, Salontopper, Douglas en diverse salons.