Home Walhalla voor beautypro's: Beauty Trade Special 2020
Actueel

Walhalla voor beautypro's: Beauty Trade Special 2020

Zet alvast in je agenda: 4, 5 en 6 april 2020 wordt de Beauty Trade Special in de Jaarbeurs te Utrecht gehouden met maar liefst 30.000 vierkante meter beauty. Hét beauty event van het voorjaar heeft ook dit keer weer met frisse en verrassende nieuwe items.

De aantrekkingskracht van Beauty Trade Special zit hem vooral in de combinatie van business, inspiratie, beleving en fun. Het is de plek waar je op een ontspannen manier kunt netwerken, goede zakelijke deals kunt sluiten en je kennis up to date houdt, maar waar je ook plezier kunt hebben met collega’s. En dat alles in een stijlvolle beauty ambiance.

GITP20190407BTS335

Sneak preview

In het beautyvak volgen ontwikkelingen elkaar snel op. Bij Beauty Trade Special is dat niet anders. Naast de vertrouwde Beauty Theaters – de hotspot voor de meest actuele vakkennis – en de immer bruisende beursvloer vind je daarom ook nieuwere onderdelen. Bijvoorbeeld de Influencers Square, waar je kunt kennismaken met invloedrijke mensen uit de branche. Heb je zin in een beetje fun, dan kun je helemaal losgaan op de Beauty Playground om de perfecte BTS-selfie te maken. Ook deze editie kun je weer aangeven wat jouw favoriete nieuwe product is bij de verkiezing Professional Beauty Product of the Year, hoewel daarin wel het een en ander verandert. Daarover binnenkort meer. En wie even wil bijkomen van alle beursindrukken kan natuurlijk altijd even neerstrijken op een van de vele fijne sfeervolle terrassen zoals de Beauty Foodclub of de Beauty Garden. Kortom: Beauty Trade Special 2020 belooft weer een waar beauty walhalla  te worden. Noteer de datum dus alvast in je agenda!