Home Ben je blij met je nieuwe kapsel en straalt je huid weer?
Actueel

Ben je blij met je nieuwe kapsel en straalt je huid weer?

De haar- & beautysalons zijn nu alweer een week open en misschien ben je al geweest voor een nieuwe haarkleur, knipbeurt of facial? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaring na 2 lange maanden wachten! Hoe voelt het om weer met een goed geknipt kapsel de deur uit te lopen en ben je blij met je nieuwe haarkleur? Of heb je net een fijne schoonheidsbehandeling ondergaan en straalt je huid weer? Deel je review met ons en bedank je salon!

Al deze verwennerijen moesten we de afgelopen maanden missen en al noemde de overheid deze beroepen niet 'essentieel', wij weten we beter! Want hoe rot kun je je voelen bij een grijze uitgroei of de zoveelste bad hair day omdat jouw lokken niet meer in model te brengen zijn? En wat dacht je van je huid? Hoe fijn is het om je gezicht weer een echte dieptereiniging te geven, je huid is tenslotte het canvas.

Niet iedereen zal het gelukt zijn om nu al een afspraak gehad te hebben, sommigen moeten nog even wachten. Maar ben je bij je kapper, barbier of schoonheidsspecialist geweest? Laat dan een testimonial achter voor jouw salon! Want niets is fijner dan een complimentje van een tevreden klant!

Hoe maak je een testimonial?

Nou, heel simpel. Een testimonial of review kun je plaatsten op de salonpagina van jouw kapper, barber of schoonheidsspecialist. Elke salon heeft als het goed is een eigen pagina* op WieWatHaar.

Stap 1: vind je salon

Ga naar WieWathaar en zoek je salon via deze link. Zoek in het filter rechts of ga naar de zoekbalk (vergrootglas-icoon) bovenin.

Stap 2: schrijf je compliment

Op de salonpagina staat een knop 'Post Testimonial'. Door hierop te klikken, kun je jouw een compliment geven. Dit verschijnt op de homepagina en blijft staan op de salonpagina van je kapper. Zo help je niet alleen jouw kapper nu, maar ook later door andere bezoekers ervan te overtuigen dat ze voor deze salon moeten kiezen!

*Staat jouw salon er nog niet bij, vul dan dit formulier in:

Cover: Andrea Piacquadio