Home Vol goede moed!
Actueel

Vol goede moed!

Laten we er een mooi jaar van maken! Niet voor niets is ons thema deze maand Energy!, want positieve energie kunnen we allemaal wel gebruiken na dat rollercoaster jaar 2020. Natuurlijk zijn alle problemen nog niet opgelost; de salons zijn nog steeds gesloten en corona houdt ons nog steeds in haar houdgreep. Maar de dagen worden weer langer en er schijnt toch weer licht aan de horizon.

Editorial januari 2021 - thema ENERGY!

Happy new year - let's make it a good one!

Mensen hebben afgelopen jaar laten zien dat we enorm flexibel en vindingrijk kunnen zijn en ondanks de verschillen in de maatschappij, kiezen de meesten voor verbinding en denken in oplossingen. Wij hebben enorm veel zin in dit nieuwe jaar vol kansen en mogelijkheden. Anders dan we nu misschien verwachten, maar dat maakt het leven juist leuk!

WieWatHaar Awards

Er staan dit jaar veel leuke dingen op de planning en we gaan onze eigen WieWatHaar Awards lanceren voor professionele hair- & beautymerken en projecten. Deze maand gaan we je daar meer over vertellen.

Verder hebben we weer een aantal bijzondere interviews met o.a. de oprichter van Abhati Suisse, Anju Rupal die gelooft dat ondernemen juist moet samengaan met maatschappelijke betrokkenheid. Ook hebben we weer een aangrijpende InnerMood Story voor je en zijn er ook veel trendcollecties en is er veel aandacht voor creatief talent van eigen bodem.

Voornemens

Mijn voornemen voor dit jaar? Ook dat sluit heel mooi aan op dit thema, want ik heb me voorgenomen mij dit jaar alleen maar te willen omringen met goede en positieve energie. Geen energie lekkages meer voor mij. Ik heb afgelopen jaar meer dan ooit geleerd dat wat er ook om je heen gebeurt, jijzelf uiteindelijk bepaalt wat je aandacht geeft en hoe je ermee omgaat! Liefs, Marit X