Home Het leven heeft weer kleur!
Actueel

Het leven heeft weer kleur!

Het is maart en we kunnen af en toe de lente al proeven; spring is in the hair! Over 2 dagen gaan de salons eindelijk open en dan kunnen we allemaal weer naar de kapper, barbershop of beautysalon voor een broodnodige dosis zelfvertrouwen. Want hoe heerlijk is het als die bad hair days verleden tijd zijn en we de straat weer op kunnen met een stralende huid en schitterend haar!

Ons thema deze maand sluit perfect aan op dit gevoel. Colour staat centraal en dat betekent kleur in je haar, op je ogen, je lippen en daarmee kleur je ook je uitstraling!

Editorial maart 2021 - thema COLOUR

Hairdressers bring colour to the world!

De lente geeft de wereld om ons heen weer kleur en niet voor niets verlangen we deze periode juist naar een nieuwe haarkleur. We ontwaken uit onze winterslaap en tonen meer lef met een pastel toner of een uitgesproken tint. Bij het kiezen van een mooie haarkleur is de kleur van je huid ook belangrijk. Laat je adviseren door je kapper welke kleur de beste versie van jouzelf laat zien. Gun jezelf een facial deze maand en laat ook je huid ontwaken. Een gezonde huid is tenslotte het canvas voor je make-up. Je schoonheidsspecialist kan je heel goed adviseren welke kleuren jouw ogen en lippen het mooist laten uitkomen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt? Bel dan snel, want het kan dat je even moet wachten vanwege de topdrukte. Maar wees geduldig en je zult zien dat je wachten wordt beloond!

Natuurlijk is maart ook de maand van de trendcollecties. Je kunt van ons veel kleurinspiratie verwachten en onze experts vertellen je hun inside secrets op het gebied van trends. Ook laten we zien wat het etiket van een cosmeticaproduct je allemaal vertelt en waar je op moet letten. En we praten met kapster Fatos over veilig blonderen en Bas Lindeman vertelt over de verschillen tussen tondeuses .

Kleurrijk

Meer kleur betekent ook meer diversiteit, een ander thema dat ons na aan het hart ligt. Onze experts van de Streetmirrors schrijven deze maand hun visie over een kleurrijk Nederland. En zij kunnen het weten, want ook voor de daklozen openen zij op 3 maart weer de deuren van hun barbershop.

Het is nog steeds een lastige tijd maar er is licht aan het einde van de tunnel. Stay safe & happy!

Liefs, Marit X