Home Waarom je VIBES. móet lezen!
Ondernemend

Waarom je VIBES. móet lezen!

Leren stopt niet zodra je van school af bent. Juist in de praktijk wordt kennis verbreed en toegepast.

Daarentegen kom je er soms op de werkvloer achter dat bepaalde technieken minder worden gebruikt, of net op een andere manier. Ook in de kappersbranche is er sprake van een verschil tussen de schoolbanken en de praktijk. Gelukkig pakt ons blad VIBES. precies deze issues op!

Gat tussen opleiding en praktijk

VIBES. is een blad voor de jonge professional, die graag op de hoogte blijft van de informatie die op de opleiding wordt geleverd. Maar VIBES. is ook interessant voor merken, brancheorganisaties en scholen.

VIBES. is ontstaan om het gat tussen de praktijk en de opleiding op te vullen. Studenten, docenten, zzp’ers, hair-& beauty professionals en productleveranciers komen allemaal aan het woord in dit te gekke magazine. Het tijdschrift staat vol quotes en verhalen van verschillende mensen. Juist die verschillende invalshoeken maken dit magazine zo verfrissend!

VIBES. geeft antwoord op allerlei zaken als: Hoe kies je het juiste merk om mee te werken in je kapsalon? Wat zijn de verschillen tussen zelfstandig werken of voor een baas? Maar ook vragen omtrent duurzaamheid, want ook dat hoort bij de kappersbranche. VIBES. richt zich op de uitdagingen, waar jonge professionals en leerlingen voor komen te staan.

VIBES. beweegt mee

Naast het feit dat VIBES. boordevol informatie staat, is dit magazine constant in vernieuwing. Dat moet ook wel want de kappersbranche is altijd in beweging. Nieuwe technieken, nieuwe producten, of een nieuw trend. Stilstaan is achteruitgang en dat gebeurt in ieder geval nooit! Ook opleidingen bewegen mee met deze nieuwe kennis.

VIBES. geeft jonge professionals de mogelijkheid om inzicht te krijgen in deze vernieuwingen. Daarnaast staat VIBES. vol input van de lezer zelf. Vibes wil zo veel mogelijk inspelen op vragen vanuit de praktijk of de schoolbanken. Daarom zijn we ook benieuwd naar jouw input!

Denk je een bijdrage te kunnen leveren, stuur dan vooral een mailtje naar [email protected].

Blijven leren is onwijs waardevol, want kennis is macht! En wat is leuker dan kennis opdoen door middel van een tijdschrift? Daarom is VIBES. hét blad voor de jonge professional die niet wil stil staan, maar juist wil blijven leren en ontwikkelen.

Kijk hier om meer te lezen over VIBES. of om je meteen te abonneren!