Home Waarom Balmain Hair Couture een must is voor je haar!
Onze favorieten

Waarom Balmain Hair Couture een must is voor je haar!

Wil je de exclusieve haarproducten van Balmain proberen? Lees dan snel verder

Over Balmain Hair

Balmain Hair Couture heeft meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkeln van haarproducten die samengaan met de laatste catwalk trends. De producten zijn geïnspireerd op de backstage ervaringen van topkappers. Balmain Paris Hair Couture doet veel onderzoek om de beste kwaliteit te garanderen.

Het merk behoort tot het hoge segment haarverzorging. Het zijn hoogwaardige haarverzorgingsproducten die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrouwen die op zoek zijn naar exclusieve en verfijnde haarverzorging. Deze hoogwaardige producten zijn gemaakt met de beste en meest zeldzame ingrediënten en worden verkocht in high-end salons.

De Balmain haarproducten bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals organische en natuurlijke oliën, proteïnen, vitaminen en mineralen. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en samengesteld door Balmain Paris Hair Couture om het haar te voeden, hydrateren en beschermen tegen beschadiging.


Wil je Balmain producten aanschaffen? Zes producten op een rij.


Balmain Paris

Het merk biedt een compact, maar compleet scala aan producten zoals shampoos, conditioners, maskers, oliën en serums die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende haartypes en -problemen. Hoewel deze haarverzorgingsproducten een hogere prijs hebben, zijn ze geconcentreerder en effectiever dan hun goedkopere tegenhangers. Ze helpen het haar echt om te transformeren en te laten stralen met een gezonde, glanzende look.

Hierdoor is Balmain Hair Couture geliefd bij de grootste haarstylisten, influencers en beroemdheden over de hele wereld. De kwaliteit van de producten en signature scent wordt door zowel editors als industrie professionals erkend als pure luxe. Er is geen ander haarmerk zo sterk gelinkt met mode. Olivier Rousteing is Creatief Directeur van Balmain Paris in de spotlight gezet. Sinds hij benoemd is heeft Balmain wereldwijde bekendheid verworven.

Duurzaamheid

Ook duurzaamheid is een belangrijke pijler van Balmain Hair. Deze pijler is gebaseerd op drie uitgangspunten: duurzame producten, dierproefvrije praktijken en een positieve sociale impact. Balmain Hair gelooft in een inclusieve en groene toekomst waarin natuur en de de medemens centraal staat. Daarom worden de luxe haarverzorgingsproducten ontwikkeld met een minimale ecologische voetafdruk. Er wordt gebruik gemaakt van goed recyclebare verpakkingen en geproduceerd in door zonne-energie aangedreven faciliteiten.

Daarnaast is Balmain Hair tegen elke vorm van dierproeven en staat deze ook niet toe. Alle producten zijn vegan of vegetarisch. Er worden slechts enkele dierlijke ingrediënten gebruikt, zoals wildzwijnhaar en kasjmier- en zijdeproteïnen. Alle dierlijke ingrediënten worden gewonnen zonder de ecosystemen te verstoren. Zijdeproteïnen worden daarom gewonnen uit de cocons van de zijdemotten, waarbij een delicate methode wordt gebruikt om de zijde pas te oogsten wanneer de nesten zijn verlaten.

  • 80% van alle haarverzorgingsproducten wordt ieproduceerd in een fabriek die volledig op zonne-energie draait.
  • Alle Limited Edition-verpakkingen gemaakt van FSC-karton en papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
  • Alle productverpakkingen zijn voorzien van recyclingsymbolen om consumenten te wijzen op de juiste afvalverwerking.