Home Vlammetje in mijn creatieve ziel!
Ondernemend

Vlammetje in mijn creatieve ziel!

Mijn onderneming is ontstaan uit passie voor haar. Daar keer ik altijd weer naar terug als ik weer eens uitgedaagd wordt in het leven.

Dat heb ik goed gemerkt in de afgelopen jaren, waar het ons als mens moeilijk werd gemaakt door alle maatregelen en plichten waar wij ons aan moesten houden

Lockdown

Het is ook voor het eerst in mijn leven dat mijn creative brein uitgeput raakte. Verdriet, uitzichtloosheid en somberheid wisselden elkaar regelmatig af .

Ik heb afgelopen lockdown mijn collectie shoot ook bewust niet gecanceld. De drive om die wel door te zetten zorgde ervoor dat in mijn creatieve ziel een vlammetje bleef branden.

Kusje op de wond

Normaal gaat zo'n shoot er ook veel uitbundiger aan toe, maar helaas was dat deze keer niet zo. Er heerste een ingetogen sfeer. Wel vol liefde voor het haar en het creëren ervan. Van de fotografe tot aan de modellen .

Voor mij en mijn team was zo iets moois realiseren een kusje op de wond.

Ik sluit dan ook af dat je altijd terug moet gaan waar iets ontstaan is, want dan pas weet je ook weer waarom je iets doet en is je volgende doel weer duidelijker.