Home Undone Hair by the Insiders review
Haarpraat

Undone Hair by the Insiders review

tried&tested-the-insiders-undone

Vorig jaar introduceerde Salon B haar eigen haarlijn: The Insiders. Het is een professioneel haarmerk dat ontstaan is uit een unieke samenwerking van hair professionals. Het zijn doeltreffende en easy to use producten die het makkelijk maken om - ook als je geen hair expert bent - een bepaalde look te creëren. Dankzij het gebruik van hoogwaardige productformules met natuurlijke ingrediënten, geven de producten een longlasting, professionele finish en maken ze het haar gezonder en sterker. Wij ontvingen het complete assortiment producten die uitvoerig werden getest door 'festival girl' Nadja uit ons testpanel. Lees hier wat haar onomwonden mening over de producten!
The Insiders Walk On The Beach Seaweed Shampoo

The-Insiders-Walk-On-The-Beach-Seaweed-Shampoo
Werking: Ik moest de eerste keer wel even wennen aan de stukjes zeewier en kelp. Goed uitspoelen is wel echt een must. Je wilt hier een beachlook mee creëren, maar met stukjes zeewier in je haar over straat is misschien wat te veel van het goede! Wel wat lastig met uitspoelen dus. De shampoo werkt verder echt goed. Mijn haar werd goed schoon en vet-vrij.
Ingrediënten: “Parabeen vrij, parfum vrij en niet op dieren getest”, staat op alle verpakkingen in deze serie. Ook bevat deze shampoo stukjes zeewier en kelp, dit zou de gezondheid van het haar moeten bevorderen en moeten zorgen voor een optimale haargroei. Orange Oil, voor een kalmerend effect op de hoofdhuid. Lavender Oil, voor zacht haar, goede vochtbalans en een ontspannend effect. En gember voor een goede doorbloeding van de hoofdhuid en glanzend haar. Ik was erg benieuwd naar deze shampoo en kreeg veel zin om hem te testen.
Verpakking: De verpakking is praktisch met een dop die je moet indrukken dus je kunt onder de douche gemakkelijk de shampoo gebruiken. Wat ik wel merkte na een tijdje, is dat hij af en toe verstopt, door de stukjes zeewier. Dit is dan weer wat minder handig van deze fles. De verpakking spreek mij best wel aan. Het is een witte fles, met gele strepen. Het doet me denken aan haar, maar door de lichte kleuren geeft t me ook een fris zomers gevoel. Voor een beachlook, vind ik dit er goed bij passen. Daarnaast valt het ook op tussen de andere flessen die ik in mijn kast heb staan.
Geur: De geur vond ik echt heerlijk! Echt een fris beach luchtje, met een vleugje lavendel er doorheen. Niet zo’n chemisch parfumluchtje.
Conclusie: Naar mijn idee een prima shampoo. Alleen over de verpakking hadden ze iets meer mogen nadenken. Als je onder de douche staat wil je niet eerst nog je flesje moeten openen, omdat hij verstopt zit. Ook is het wat lastiger uitspoelen door de stukjes zeewier, maar hij werkt prima en ruikt erg lekker.
LEES MEER REVIEWS


The Insiders Walk On The Beach Conditioner & Prep
The-Insiders-Walk-On-The-Beach-Conditioner-Prep
Werking: Als je een beachlook wilt creëren, moet je geen heel glad haar hebben. Vandaar een mist. Op zich slim bedacht en ik vind deze mist erg fijn werken. Wel heb ik na een tijdje mijn haar gekleurd. Als je haar dan al van zichzelf erg stroef is, heb je toch wel behoefte aan iets meer conditioner, dus gebruikte ik er nog een haarmasker naast, omdat mijn haar anders te droog werd. Dus voor mensen met geblondeerd haar is extra verzorging toch wel aan te raden. The Insiders zeggen zelf dat hij hydrateert, verzacht, versterkt en ontklit. Dat ontklitten ben ik het dus niet helemaal mee eens, dat ligt erg aan wat voor haar je hebt. Bij stug, warrig haar zal je aan deze mist denk ik niet genoeg hebben, net als met geblondeerd haar.
Verpakking: Dezelfde frisse uitstraling als de shampoo. Het is een makkelijke spray, die een fijne mist geeft.
Geur: De geur van deze spray is net als bij de shampoo erg lekker. Een frisse geur, die niet al te sterk is. Ook hier ruik je lichtjes nog wat lavendel, maar niet te sterk. Je krijgt er een lekker beach gevoel van vind ik.
Conclusie: Een prima spray voor glad stijl haar, maar ik denk dat als je al wat lastiger haar hebt van jezelf, een masker of een extra conditioner toch wel handig is. Het ontwart niet zoals een gewone conditioner. Voor een beachlook natuurlijk ideaal, maar als je al moeilijk haar hebt, is dit misschien niet waar je op zit te wachten.
LEES MEER REVIEWS


 The Insiders Supernatural Thickening Cream
_The-Insiders-Supernatural-Thickening-Cream
Werking: Je pakt heel snel te veel van deze cream. En bij teveel word je haar wel wat vettig ervan. Voor het fohnen doe je hier wat van in je haar. Ik vind het wel echt een fijn product. Je haar voelt dikker aan, wat stugger en met het fohnen geeft het wat meer volume. Mijn haar voelde echt merkbaar dikker aan. Goed resultaat dus!
Verpakking: Ook deze past weer geheel in het rijtje, met dezelfde uitstraling. Dit is een verpakking waar je weer op de dop moet drukken, net als bij de shampoo. Dit product heeft echter wel het nadeel dat het snel uitdroogt. Bijna elke keer moet ik de restjes van de vorige keer verwijderen, omdat er anders niets meer uit het flesje komt, omdat ie weer verstopt zit. Dat is toch wel erg jammer.
Geur: Ook hier zit weer een heerlijke geur aan. Ik denk zelfs dat ik dit product van de serie het lekkerste vind ruiken. Het heeft ook geen overheersende geur en dat vind ik toch wel erg fijn.
Conclusie: Een goed product, die zeker waar maakt wat ze zeggen. Alleen de verpakking is niet goed hiervoor. Ze hadden beter voor een andere verpakking kunnen kiezen, want nu sta je elke keer eerst te zorgen dat er weer wat uit komt.
LEES MEER REVIEWS


The Insiders Woodstock Wax Spray
The-Insiders-Woodstock-Wax-Spray
Werking: The Insiders zeggen dat de spray definitie, textuur, volume en beweging geeft en dat maken ze waar. Het is een frisse spray, die geen vreemd laagje achterlaat op het haar. Ik vind het zelf nooit fijn als je de producten echt voelt zitten, maar dat is bij deze spray niet het geval. Je kunt het haar er fijn mee vormen. The Insiders geven zelf nog de tip dat je ook eerst wat van de spray op je handen kan spuiten om vervolgens met je vingers bepaalde plukjes te accentueren. Dat vond ik een handige tip en deze werkt ook prima.
Verpakking: Handige spray, waarmee je goed kunt doseren, verdeeld de spray goed. Ook deze heeft dezelfde uitstraling.
Geur: De geur lijkt een beetje op die van de Conditioner, maar is iets zwaarder en ook een klein beetje chemischer. Hij ruikt wel lekker, maar als ik hem vergelijk met de andere, heeft ie wel een iets chemischer luchtje.
Conclusie:  Een erg fijn product, waar je je haar goed mee kunt vormen. Laat het haar fijn aanvoelen en je kunt er makkelijk een gewenst, warrig effect mee creëren. Ik vind het een makkelijk product om te gebruiken.
LEES MEER REVIEWS


The Insiders Teaser Styling Dust
The-Insiders-Teaser-Styling-Dust
Werking: Maakt je haar voelbaar wat stugger bij de punten. Je ziet het poeder niet zitten. En het lift je haar goed op. Dit product doet echt wat het zegt te doen. Het geeft een stugge textuur, waardoor er erg makkelijk te stylen valt. Ik vind het echt een fijn product.
Verpakking: Een fijn klein flesje met een gaatje, die erg licht aanvoelt. Het lijkt alsof er niets in zit, maar dit is gelukkig niet zo. Door de kleine verpakking is hij makkelijk te gebruiken bij de haarwortels. Er komt genoeg uit bij het schudden en het is makkelijk te doseren. Ook weer dezelfde uitstraling, dus hij past mooi in het rijtje van de producten.
Geur: Dit product is niet geheel geurloos, maar de geur is bijna niet merkbaar.
Conclusie: Maakt waar wat er op de verpakking staat. Ik vind het een fijn product, die doet wat hij hoort te doen. Ook de verpakking vind ik bij deze erg fijn.
LEES MEER REVIEWS


 The Insiders 2nd Day Matte Paste
The-Insiders-2nd-Day-Matte-Paste
Werking: Normaal gesproken ben ik niet zo van de wax. Het laat vaak een vettig laagje achter op je haar en dat is niet echt iets voor mij. Nu zeggen the Insiders dat deze wax dat niet heeft. “Een zachte, niet vetmakende paste, die pasgewassen haar de look en feel van gisteren gewassen haar geeft. Minder pluis.” En het werkt. Mijn haar werd er inderdaad niet vettig van. De wax geeft erg veel textuur aan je haar waardoor het makkelijk te stylen is.   
Verpakking: Klein doosje met draaidop. Gewoon een makkelijke verpakking die goed voor dit product werkt. Het doosje zit in een kartonnen doosje, wat voor mij niet persé had gehoeven, misschien wat overbodig.
Geur: Ruikt net als de andere producten erg lekker. Doordat er bijenwas in zit, ruikt het daar ook een beetje naar, waardoor ik wel vind dat dit product het minst lekker ruikt, maar hij ruikt alsnog erg lekker.
Conclusie: Maakt waar wat er op de verpakking staat. Ik vind het een fijn product, die doet wat hij hoort te doen. Ook de verpakking vind ik bij deze erg fijn.
" background="#f4c37d" color="#000000" wide="yes" center="yes" radius="10" icon="icon: comment-o" icon_color="#000000">LEES MEER REVIEWS


ALGEMENE CONCLUSIE
Ik vind dat de producten erg fijn ruiken. Ze zijn fijn en makkelijk in gebruik, maar sommige producten hebben een rottige verpakking die snel verstopt. De producten werken op glad haar erg fijn en de conditioner is dan ook meer dan genoeg. Bij geverfd haar pakken de producten nog veel beter en is er nog makkelijker volume mee te creëren, alleen merkte ik wel dat ik dan aan de conditionerspray niet genoeg heb. De tips die in het boekje staan vond ik erg handig. Het zijn fijne tips die goed werken. Wat er over de producten geschreven wordt in het boekje klopt ook goed. Ik vond het erg fijne producten.