Home Typisch Haar
Ondernemend

Typisch Haar

Daar is ie dan, mijn allereerste Podcast 'Typisch Haar'.

'Wát wil je gaan doen???' Vroeg Marcel toen ik s'ochtends wakker werd en riep dat ik wilde gaan podcasten. Ik dacht er al iets langer aan maar met alle technieken enzo, leek me het zo'n gedoe. Godzijdank heb ik veel toppers in mijn familie zoals Carl Wittrock (dirigent en componist) die voor mij een eigen tune gemaakt heeft en zet zijn zoon Silas mijn podcasten professioneel in elkaar.

In het prachtige monumentale pand van DieZit in Deventer heb ik een eigen hoekje met een antiek schrijvers tafeltje (van de kringloop) en echte professionele opname apparatuur van DieZit. Laurens en Robin van Diezit zorgen ervoor dat alles goed wordt opgenomen, zowel geluid als beeld. En Justin er creëerde mijn logo. 

Waarom Deventer?

Eigenlijk alleen omdat het toch een stuk bereikbaarder is dan mijn woonplaats Goor. Mijn gasten komen uit het hele land. Ik heb nu al t/m Maart iedere 2 weken een bekende kapper aan tafel. Hoe gaaf dat iedereen ook direct mee wil werken. Zelfs de voorzitter van de ANKO Maurice Crusio bij mij aan m'n antieke tafel!

Ik houd van echte verhalen, waarbij mensen open en eerlijk en vooral kwetsbaar durven te zijn. Persoonlijk vind ik het geweldig wanneer mensen succes hebben maar eerlijk gezegd is dat een gegeven waar men verder niets mee kan. Wat beweegt iemand? Hoe was de weg er naar toe? Wat waren de absolute missers? In een gezellig gesprek van gemiddeld 45 minuten neem ik de luisteraar mee in de wereld van de kappersbranche. Veelal vanuit de ondernemer gezien, omdat hier mijn passie en kennis ligt. Van vakmanschap t/m het komen en gaan van werknemers en alle toeters en bellen die daarbij komen kijken, goede en minder goede periodes in de salon en hoe gaan we daar mee om? Geen strak geregisseerd gesprek maar losjes met een goed glas wijn 🙂

Iedere 2 weken een nieuwe podcast met interessante verhalen van succesvolle ondernemers op Spotify :            ' Typisch Haar en wanneer men zich abonneert op het YouTube kanaal @typischhaarpodcast dan krijgt men vanzelf alle podcasten binnen