Home Maakt nieuwe EIMI van Wella beloftes waar?
Onze favorieten

Maakt nieuwe EIMI van Wella beloftes waar?

Wella Professionals heeft een compleet nieuwe styling lijn geïntroduceerd. Deze lijn heet EIMI, afkomstig van het Griekse ‘Ego Eimi’ wat betekent ‘ik besta’. Producten waarmee je individualiteit kunt uitstralen. Voor deze lijn zijn nieuwe technieken ontwikkeld en bestaande formules verbeterd.
De nieuwe EIMI lijn bestaat uit 29 producten waarvan ik er vijf voor jullie getest heb.

EIMI Extra Volume

Het eerste product dat ik getest heb is een volume mousse. Ik heb op dit moment een kort bob kapsel dat ik met een ronde borstel droog föhn. Ik vind het mooi om zoveel mogelijk volume in mijn bob te maken dus ik was erg nieuwsgierig naar dit product. Tegelijkertijd ben ik een beetje sceptisch omdat ik mousse producten vaak niet veel toegevoegde waarde vind hebben.

VERPAKKING

De producten van de EIMI lijn komen in een herkenbare taupe kleurige flacon met perzik roze opdruk. Vind ik leuk! Weer eens wat anders dan alle zwarte/roze flacons die we al zoveel zien bij andere merken. Op alle producten vind je een zogenaamd ‘hold level’ dat de stevigheid of in dit geval hoeveelheid volume dat het product geeft aangeeft. Deze volume mousse heeft een hold level 3 uit 4 en zou dus redelijk wat volume moeten geven.

GEUR

De geur van het haarproduct is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Deze mousse ruikt heerlijk naar snoepjes maar de geur is gelukkig niet zo sterk dat hij de hele dag om je heen blijft hangen.

RESULTAAT

Goed schudden voor gebruik, het product op handdoek droog haar verdelen vanaf de haaraanzet naar de punten en daarna droogföhnen.
Het effect van de mousse is erg mooi, mijn haar is stroever en doordat mijn haar stroever is krijgt het inderdaad meer volume en ziet het er ook direct minder pluizig uit. Aan het einde van de dag is de volume wel een stuk minder maar ziet mijn haar er nog steeds mooi verzorgd uit.
Een flacon van 300ml kost €18.99

CONCLUSIE

Ik ben toch wel aangenaam verrast door dit product. Mijn kapsel zit mooier dan normaal en blijft ook gedurende de dag mooier in model. Of ik dit product nogmaals zou kopen durf ik niet te zeggen, het resultaat is niet spectaculair maar voor nu blijf ik de mousse wel gebruiken!

EIMI Stay styled, Dynamic fix & Super Set Hair Spray

eimi-Hair-Spray
Als volgend heb ik drie verschillende hairspray’s getest. Dynamic fix, Stay styled & Super Set.
Dynamic fix is een zogenaamde 45 seconden modeleer spray. Dit houdt in dat je je kapsel na het aanbrengen van de spray nog zo’n 45 seconden kunt aanpassen. Na 45 minuten is de spray droog en blijft je kapsel op z’n plaats. Dynamic fix heeft een “hold level” 2 uit 4.
Stay styled heeft een hold level 3 uit 4. Deze spray beschermd tevens je haar tegen vocht, uv-straling en hitte. Deze haarspray werkt dus als een soort heath protection en kun je dus goed gebruiken wanneer je je haar krult of juist stijl maakt.
Super set is de sterkste haarspray van de 3 met een hold level 4. Ook deze spray beschermd tegen vocht, uv-straling en hitte en kun je dus gebruiken als heath protector.
Ik heb alle 3 de spray’s getest op mijn bob kapsel en ik heb mijn vriend de spray’s laten testen. Hij heeft zijn haar kort aan de zijkanten en bovenop in een kuif.
Beiden waren we het erover eens dat de Dynamic fix spray in elk geval op de laatste plaats eindigt. Mijn vriend vond het maar vervelend dat het zolang duurt voor de spray droog is, je haar is al ingezakt voordat de spray droog is. Zelf vond ik de Dynamic fix gewoon niet sterk genoeg. Mijn haar hoeft niet hard te worden maar de Dynamic fix hielt voor mijn gevoel geen enkele haar op zijn plek.
Stay styled daar ben ik daarentegen wel heel tevreden over. Deze spray is niet te hard maar zorgt er wel voor dat mijn haar goed op zijn plek blijft! Mijn vriend daarentegen koos voor de Super set, deze spray is dus het meest stevig en hielt zijn kuif de hele dag goed in model.
Een flacon van 300ml kost €14,99

CONCLUSIE

De Dynamic fix is volgens ons een beetje overbodig. Wil je versteviging zonder dat je haar heel hard aan voelt kies dan de Stay styled spray. Wil je de volledige controle over je haar, kies dan de extra sterke Super set spray. Een mooie bijkomstigheid is natuurlijk de bescherming tegen hitte.

EIMI Sculpt force

EIMI-Sculpt-force
Dit product heb ik wederom door mijn vriend laten testen. De Sculpt force is namelijk een extra sterke gel. Mijn vriend heeft zijn haar dus in een kuif waarbij hij het belangrijk vind dat de zijkanten en achterkant van zijn haar plat blijft terwijl de voorkant in een luchtige kuif omhoog blijft.

GEUR

De geur van deze gel is enorm zoet. Ik vind het een heerlijke geur maar mijn vriend vind de geur veel te zoet en vrouwelijk. Ik geloof dat er over het algemeen meer heren zijn die gel gebruiken dan vrouwen en had persoonlijk de geur van deze gel iets meer unisex gemaakt.

RESULTAAT

Deze gel doet wat hij moet doen. Het is echt een hele sterke gel die je haar goed in model houdt. Het was wel even uitproberen voor mijn vriend omdat hij zijn kuif dus het liefst wat luchtiger heeft. Dat is vrij lastig met gel dus hij gebruikt te gel nu in combinatie met de Super set haarspray. Gel om de achterkant en zijkanten goed plat te houden en haarspray om de kuif omhoog te houden. Perfecte match!
Een flacon van 125ml kost €15,99

CONCLUSIE

Dit product maakt alle beloftes waar. Een hele goede sterke gel die de hele dag hard blijft en geen witte waas achterlaat. Het enige minpuntje vinden wij de prijs want ondanks dat deze gel vrij zuinig in gebruik is blijft 125ML niet echt veel en ben je er zo doorheen.

[su_testimonial name="Kimberley" photo="https://www.wiewathaar.nl/wp-content/uploads/2014/05/WWH-021-300x275.jpg"]Ik ben 25 jaar oud en ik ben professioneel visagiste. Ik heb verschillende visagie opleidingen gedaan en daarna ook een aantal hairstyling cursussen om zo allround mogelijk te worden.[/su_testimonial]