Home Nooit meer je haar wassen? - Wella EIMI Dry Me
Onze favorieten

Nooit meer je haar wassen? - Wella EIMI Dry Me

De Dry Me van EIMI komt uit de volume-serie van het nieuwe stylingsmerk. Zelf zegt Wella dit erover: "Creëer je eigen look met volume en een handelbare matte textuur. Verfris je haar en absorbeer overtollig vet dankzij deze formule met tapiocameel". Ik was wel benieuwd omdat ik eigenlijk nooit een droogshampoo gebruik.

Verpakking

De verpakking is redelijk simpel. In de kleuren taupe en zalmroze. Ik moest wel een klein beetje lachen hierom, want dit zijn precies de kleuren die ik vaak gebruik als ik mijn nagels lak! Goede kleuren dus! Het is een langwerpige fles en houdt makkelijk vast. Het is een spray die een fijne mist achterlaat en daardoor makkelijk in gebruik.
Wella_2

Geur en substantie

Het heeft een friszoete geur en doet me een klein beetje aan frambozen denken. De substantie doet me wat denken aan haarlak. Ook gezien je deze op dezelfde manier aanbrengt.

Resultaat

De droogshampoo werkt wel. Mijn haar is inderdaad minder vet. Wat me wel opvalt is dat er een soort heel dun stoffig laagje op je haar komt. Als je je hand door je haar haalt, lijkt het alsof er een heel fijn laagje stof op je vingers achterblijft. Dit vond ik persoonlijk toch wel een beetje vreemd aanvoelen. Ik heb zelf altijd liever dat je niet merkt dat een product in je haar zit.
De droogshampoo doet wat hij zou moeten doen. Het maakt je haar minder vet. Wel blijft het voor mij een gek gevoel. Je stopt namelijk nog meer producten in je haar om het oogschijnlijk minder vies te maken. Beetje tegenstrijdig gevoel geeft het en ik was mijn haar dan zelf ook liever. Ook het stoffige laagje op m’n vingers vond ik toch wel minder fijn. Zelf zou ik dan ook niet nog een keer een droogshampoo aanschaffen.