Home Hoe miraculeus is Schwarzkopf Oil Miracle Mist echt?
Onze favorieten

Hoe miraculeus is Schwarzkopf Oil Miracle Mist echt?

De laatste tijd gebruik ik steeds meer olieproducten voor in het haar. Het fijne hieraan is dat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt om je haar er weer mooi glanzend uit te laten zien. Deze keer teste ik de Oil Miracle Mist van Schwarzkopf voor normaal tot dik haar.
Schwarzkopf-Miracle-oil-test-01
 

Achterkant Miracle Oil mist

Verpakking

Het ziet er in ieder geval erg mooi uit. De verpakking bevat mini glittertjes en het donker oranje flesje heeft aan de onderkant een soort laagje eroverheen dat heel matte aanvoelt. De vorm is sierlijk en straalt luxe uit.
Zoals de naam al zegt is het een 'Mist', wat betekent dat je het product over je haar moet sprayen. Ik vind het zelf handiger om in mijn hand te sprayen en vervolgens in mijn haar te smeren. Zo weet ik zeker dat het product op alle gewenste plekken in mijn haar zit. Ik spray ongeveer zes keer en breng het aan vanaf het midden van mijn haar tot aan de punten.

Schwarzkopf-Miracle-Oil-03

Resultaat

Hierboven is het resultaat te zien op mijn haar. Het pluist een stuk minder dan voorheen en ziet er gezonder uit. Het product belooft dat het je haar beter doorkambaar, glanzender en zachter maakt zonder het haar te verzwaren. Ook de droogtijd (als je je haar hebt gewassen) zou korter moeten duren.  Mijn haar gaat er zeker van glanzen, pluist minder, en ruikt heerlijk. Ik heb alleen niet echt gemerkt dat mijn haren sneller gingen drogen wanneer ik het had aangebracht na het wassen.
Collage-Miracle-Oil-Mist
Mocht je dus fan zijn van glanzend haar, dat minder pluist en een subtiele geurtje afgeeft dan zou ik dit product zeker eens uitproberen.