Home Big beachy haarlook - Original Mineral Atonic en Surf Bomb
Onze favorieten

Big beachy haarlook - Original Mineral Atonic en Surf Bomb

Original & Mineral is, denk ik, zeker in deze tijd, een merk wat best populair zou kunnen worden. Het is een merk wat geen schadelijke chemicaliën bevat en ammonia-vrije kleur. Het is dus een zeer goed merk voor mensen met huidallergiën, zoals ik, of voor mensen die een meer natuurlijk product willen gebruiken. De producten tasten het haar niet aan en is zacht voor je huid en dat merk je ook. Maar het beste is nog de geur van de producten! Ik heb twee verpakkingen getest en heb van andere producten kleine testertjes geprobeerd. Van de testerverpakkingen heb ik geen review, maar ik wilde wel vermelden dat de Power Base Protein Masque en de Frizzy Logic Shine Serum dusdanig lekker ruiken, dat ik deze zeker van plan ben te kopen om nog eens goed uit te proberen!

Atonic Thickening Spritz

OM_atonic

Verpakking

De verpakkingen hebben een erg herkenbare eigen stijl. Een ronde fles, met een kant plat, waar het logo op staat en de naam. De verpakking van de Atonic Thickening Spritz heeft een frisse oranje kleur. Het is een spray waar een fijne mist uit komt en die daardoor makkelijk aan te brengen is op je haar.

Geur en substantie

Het beste aan de producten van O&M vind ik de geur. Het is zo’n lekkere geur. Heel fris en zomers en geeft je gelijk een beachy gevoel. De producten stop ik vaak gewoon alleen al in mijn haar, omdat het zo lekker ruikt. Al is het maar een klein beetje! De substantie van de thickening spritz is ook heel fijn. Het is een mist die je niet in je haar voelt zitten, wat ik een grote plus vind!
O&M-Atonic

Resultaat

De spray hoort je een extra boost te geven bij het fohnen en dat is naar mijn idee ook daadwerkelijk zo. Het geeft een extra lift, verzwaard je haar niet en het is een fijne bescherming voor je haar tegen hitte. Je haar krijgt behoorlijk wat volume wat goed blijft zitten de rest van de dag.

Conclusie

Zeker weten een product wat ik met veel plezier gebruik! Het werkt goed, ruikt verschrikkelijk lekker en beschermt ook nog eens mijn haar. Ook als ik mijn haar niet hoef te fohnen, spray ik soms gewoon een klein beetje in mijn haar voor de geur. Dit is echt een product waardoor ik erg benieuwd ben naar de rest van de O&M lijn.

Surf Bomb Sea Salt Spray

OM_surfbomb

Verpakking

Net als de Atonic Thickening Spritz, is dit een rond flesje met een platte kant, waar het logo en de naam op staan. Dit flesje is echter iets kleiner en heeft een donkergroene kleur. Deze spray heet Surf Bomb en eigenlijk vind ik dat best wel bij de verpakking passen. Het lijkt wel op een klein bommetje, met de kleur van de zee. Ook dit is weer een spray met een fijne mist die makkelijk aanbrengt.

Geur en substantie

Ook deze geur is weer heerlijk! Het is een zeezout spray en de geur vind ik daar erg bij passen. Een fis zomers geurtje die een beetje doet denken aan het moment dat je net van het strand komt. Op de verpakking staat: “This texture spray is a shot of the sea when a dunk in the ocean isn’t possible.” Naar mijn idee best passend voor dit product, de geur en het effect geven inderdaad een beetje dat gevoel.
O&M-beach-spray

Resultaat

De texture spray werkt fijn. Je voelt het product niet zitten in je haar, maar heeft wel een merkbaar effect. Je kunt makkelijk een beachy look creëren, zonder daadwerkelijk te hoeven zwemmen. Het blijft goed zitten en je haar is makkelijk kneedbaar.

Conclusie

Ook dit is zo’n fijn product, dat ik benieuwd ben naar de rest. De producten die ik tot nu toe heb getest van O&M, behoren zeker tot mijn favoriete producten. Ze maken waar wat er op de verpakking staat. Is niet schadelijk voor je haar en ruikt gewoon fantastisch. Ik kan eigenlijk alleen maar met lof over deze producten spreken en raad ze zeker aan!