Home Krijg je hierdoor echt luxurieus zacht haar? -Mr. Smith Conditioner
Onze favorieten

Krijg je hierdoor echt luxurieus zacht haar? -Mr. Smith Conditioner

Mr. Smith is een nog niet zo bekend Australisch merk, dat binnenkort op de Nederlandse markt wordt geïntroduceerd. Het merk kent momenteel slechts 2 producten: een shampoo en een conditioner. Maar ik hoorde dat er meer producten bijkomen. Fijn is dat de producten niet op dieren zijn getest en 100% vegan zijn. Het moge duidelijk zijn dat Mr. Smith gelooft in eenvoud, luxe en style. Kortom, less is more. Ik had het voorrecht om alvast de conditioner te mogen testen.

VERPAKKING

Wat een strak design! De conditoner zit in een even strakke witte doos. Ik vind het erg aanspreken. Het past ook in het modebeeld van het moment, de minimalistische stijl. Juist door de eenvoud van heeft het merk heeft het een chique uitstraling. Ik verwacht eigenlijk nu al dat er iets exclusiefs uit deze fles zal komen.

GEUR EN SUBSTANTIE

Mr-Smith-Utrecht

In een reactie: wauw! De witte boterachtige substantie van het product maakt dat je het goed tussen je handen kunt verdelen voordat je het in het haar aanbrengt. De geur die daarbij vrijkomt: overweldigend. Nog voor ik op de verpakking had gelezen en wist wat de ingrediënten waren herkende ik een zweem limoen en iets kruidigs. Een verrukkelijke combinatie. Het bracht me echt even terug in Azië, waar ze in de spa’s kruidenpasta’s maken van citroengras en cacaoboter en mengen met olie van sandelwood als eigengemaakt haarmasker, terwijl de patchouli wierookstokjes de kruidige geuren verspreiden. Ik wil niet dat deze fles ooit opgaat: ik heb nu mijn eigen spa onder de Utrechtse douche! (zie foto op balkon met de Utrechtse Dom… yeah! )

mr-smith-conditioner

RESULTAAT

Ik gebruik de conditioner van dit product en dat zorgt ervoor dat mijn haar de eerste uren fantastisch ruikt. Wanneer het droog is na de behandeling voelt het zacht en handelbaar aan. Ik merk echter bij mijn dikke stugge haar dat het nog iets ‘meer’ zou mogen hebben. Mijn haar is weliswaar zacht maar ook iets aan de slappe kant. Ik mis dan misschien ook een product van dit merk om na de conditioner te gebruiken zodat ik het haar nog een beetje te kan stylen. Wie weet komt dat nog!

CONCLUSIE

Mr-smith-spa

Een fantastisch product qua design, substantie en geur. Ik geef het wat dat betreft een absoluut compliment. Mijn haar, op het moment lang en droog, heeft wellicht wat extra’s nodig maar of dat aan het product ligt betwijfel ik. Het is een aanrader, zeker voor mensen met iets korter en minder stug haar. Helaas moeten we nog even wachten voordat het hier verkrijgbaar is!