Home Door deze producten krijg je nooit meer droog haar- Kérastase
Onze favorieten

Door deze producten krijg je nooit meer droog haar- Kérastase

Het verzorgen van je haar met Kérastase producten heb ik altijd een feestje gevonden. De prijzen van de producten zijn behoorlijk dus ik grijp er niet alle dagen naar. Dat is eigenlijk zonde want je merkt toch grote verschillen in vergelijking met dit product en goedkopere haarverzorgers.
Om te beginnen is de verpakking erg verleidelijk. De drie producten zitten in een bruine verpakking met een gouden glanzende gouden dop. Dit heeft een chique uitstraling waardoor ik het met trots in mijn badkamer wil zetten. Ik heb lang dik blond haar en heb er een twee maanden geleden een high-light in laten zetten. Hierdoor is mijn haar vrij droog geworden en vraagt het om extra vocht en olie behandelingen.

Kerastase-chronologiste

Chronologiste Bain Revitalisant

Wanneer ik mijn haar met goedkopere producten was merk ik dat het na een wasbeurt ontzettend stug aanvoelt. De shampoo schuimt lekker en ruikt fantastisch. Ik gebruik altijd een dosis om echt mijn hoofd mee in te masseren en dan nog een beetje in de hand voor de uiteinden van mijn haar. Er zit een zweem heerlijke zachte parfum in het product en vooral de musk vind ik heerlijk om op te snuiven. Binnen een mum van tijd geurt ook de badkamer weelderig. Wat al snel opvalt bij de shampoo van Kérastase is dat het haar na het wassen soepel aanvoelt. €26,00

Chronologiste Creme de Régéneration

Normaal gesproken kies ik voordat ik een masker gebruik voor een conditioner maar deze zat deze keer niet in het stappenplan. Het masker heeft een lekkere romige structuur. Ik gebruik het op dezelfde manier als de shampoo en verdeel het in twee keer over mijn haar. Omdat een masker wat langere inwerktijd heeft vind ik dit een beetje tijdrovender dan een conditioner. Daarom sloeg ik het masker deze wel eens over en dat is eigenlijk niet prettig met mijn stugge haar. €54,00
Het resultaat mag er zeker wel zijn: het haar is makkelijk doorlaatbaar en voelt zacht en soepel aan.

Chronologiste Parfum en Huile

De laatste stap is echt een kadootje. Een olie-serum voor heerlijke gladde en glanzende haren. De olie ruikt nog het lekkerst van allemaal. Wat een rijke en zachte geur is dat. Ik kon het op twee manieren gebruiken: als ik mijn haar wat stiller en minder krullerig wilde maken of lekker op mijn kop hangen en er krullen in knijpen zonder dat ik dan van die stro-achtige draadjes krijg (snappen jullie dit... mijn haar is zo stug dat ik soms bijna dreadlockjes heb haha). Deze olie is ook ideaal om onderweg bij je te hebben voor als je naar een nieuwe afspraak moet en je haar nog even een oppeppertje wil geven. Al is het alleen maar voor de geur. Prijs €37,95
jolien

"Hier wordt mijn haar heel vrolijk van!"

Conclusie: het is een prijzige lijn maar je haar wordt er wel echt vrolijk van. Ik miste de conditioner als stap voor het masker. De olie is echt verrukkelijk. Als je elke dag een of twee keer een pompje neemt doe je toch maanden met dit product en dat maakt het absoluut de moeite waard

Lees ook Nieuw in de salon: Kérastase Genesis