Home Test Comfort Zone tranquillity cream
Onze favorieten

Test Comfort Zone tranquillity cream

Blogger zijn voor WieWatHaar heeft eigenlijk alleen maar voordelen, maar mijn favoriete onderwerp is Tried & Tested.
Merken waar ik persoonlijk nog nooit van heb gehoord, smeer ik opeens op mijn lijf en in mijn haar om het testen. Best spannend af en toe! Afgelopen week testte ik deTranquility Cream van [Comfort Zone].
Dit zag er in de verpakking al uit als een kadootje! Een zwaar, brons kartonnen doosjes, met weinig tekst. Mysterieus en als interieurfreak in hart en nieren, heb ik deze direct een mooi plekje gegeven op het bijzettafeltje in de slaapkamer.

comfort zone

Oh ja, ik moest hem ook nog gebruiken...

Dit Italiaanse cosmetica merk heeft een enorm uitgebreide productlijn. Het product dat ik mocht testen beloofd mij een zachte en heerlijk geurende huid. Missie geslaagd! Na het openen van de prachtige pot, komt een heerlijke geur mij tegemoet. Ze omschrijven het zelf met: amrath olie, trimoist, vanille en rozenolie. Ik omschrijf de geur als zacht en kruidig.

WWH-comfortzone-4

WWH-comfortzone-1
De witte crème smeert makkelijk uit en trekt direct in mijn huid. Ik kan vrijwel direct daarna mijn spijkerbroek met gemak aantrekken, waar deze met andere body creams vaak op mijn enkels blijft hangen. Mijn huid is na een paar dagen zichtbaar mooier en voelt heel zacht aan. Ja, ik ben zeker fan!

[su_testimonial name=“Sylvia" photo="https://www.wiewathaar.nl/wp-content/uploads/2015/07/Sylvia.jpg"]Ik ben 28 jaar oud, accountmanager en ik heb mijn eigen blog over wonen. Ik houd ervan om goed verzorgd voor de dag te komen, maar het moet wel simpel en makkelijk zijn! [/su_testimonial]