Home Een gemakkelijke manier om je uitgroei te bedekken - Color Wow
Onze favorieten

Een gemakkelijke manier om je uitgroei te bedekken - Color Wow

Toen ik dit product kreeg, was ik een beetje sceptisch. Een poedertje, waarmee je je (grijze) uitgroei zou kunnen camoufleren. Ik geloofde het niet zo omdat ik mijn haar blond kleur en mijn uitgroei een mengeling is van donkerder haar en grijs. Ik kan nog wel geloven dat je een lichtgrijze uitgroei op donker haar kunt bijkleuren, maar haar oplichten met een poeder?

MOOI DOOSJE
De verpakking is prachtig en doet sterk denken aan een luxe oogschaduw in doosje met spiegel. Ook zit er een mooi haren borsteltje bij met aan elk uiteinde een ander formaat. Zo kun je kleine plekjes geconcentreerd aanstippen met het kleine borsteltje en grotere gedeeltes snel doen met de grote borstel. Aan de verpakking zal het dus niet liggen! Het (minerale) poeder zelf is heel licht glanzend en nogal poederig, waardoor je redelijk wat poeder in een keer oppikt met de borstel.

GEEN TIJD ...
Mijn haar heeft in middels een behoorlijke uitgroei en door alle drukte lukt het maar niet om ergens overdag 2 tot 3 uur vrij te maken voor de kapper. Herkenbaar? Hoe vaak heb ik niet voor gek gelopen, of erger, liet ik mijn vriend mijn uitgroei bijwerken met een pakje. Dat laatste doe ik niet meer, door schade en schande wijs geworden. Maar het wil vaak nog steeds niet lukken om géén uitgroei te hebben.

wow-blonde

UITGROEI

Ik was dus sceptisch, maar ook hoopvol toen ik dit doosje kreeg. Het poeder brengt makkelijk aan en het bijwerken kan ik alleen, al heb ik nog weleens hulp ingeroepen om mijn kruin achter te doen. En ... het werkt echt!!! Je brengt het aan op droog haar en je kunt dat het beste doen door je haar strak te trekken bij de aanzet. Het poeder hecht zich goed aan het haar en zorgt ervoor dat mijn uitgroei nauwelijks meer echt opvalt. Hij zit er nog wel en als je goed kijkt, zie je dat ook. Maar het is een verschil van dag en nacht dankzij dit wonderpoedertje. Inmiddels ben ik wel weer bij de kapper geweest, want een vervanging voor een kleurbehandeling is het echt niet. Maar het helpt je wel om echte 'embarrassing moments' te vermijden als een kapperbezoek even niet lukt. Ik ben blij met WOW!

Wow-Color-root-touch-up-colors

WAAROM GEEN OOGSCHADUW?

Inmiddels is het poeder ook verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals zwart en rood
Sceptici, waaronder ik ook, kunnen zich afvragen of je met een gewone oogschaduw of zelfs een wenkbrauwpoedertje niet hetzelfde effect kunt bereiken. Want een doosje kost maar liefst €39,50. Toch zou ik daar niet op bezuinigen, want je doet er echt heel lang mee. Bovendien is een wenkbrauwpoeder in mijn haarkleur heel lastig te vinden, dat is vaak te donker. En als je oogschaduw wilt proberen, moet je ook lang zoeken naar de juiste kleur. Ik heb voor de grap - nee, niet in de juiste kleur - wat oogschaduw net voor het wassen geprobeerd. Het was een oogschaduw van Bobbi Brown, maar dat pakte helemaal niet. De poeder leek zo van mij haar af te glijden. Bovendien zijn die doosjes ook niet goedkoop en dan moet je er apart een borstel bijkopen. Al met al ben je dan nog duurder uit. Ik houd het hierbij en voortaan heb ik zo'n doosje WOW in mijn EHBO kastje staan. Color Wow komt in 5 kleuren, die passen bij de meeste haarkleuren.

GEEN MINPUNTJES?
Je vraagt je misschien of of er geen minpuntjes zijn. Niet echt, het enige misschien dat je moet uitkijken dat je de poeder niet in je scheiding aanbrengt. Je moet het echt op je haar aanbrengen. Ik had de eerste keer een beetje een gele scheiding, maar kon dat met een nat wattenstaafje makkelijk afvegen. Tenminste, zo werkte dat bij mij goed. Je kunt het ook weg föhnen, maar dit ging beter in mijn geval.
Wat doen jullie met je uitgroei als je een keer niet naar de kapper kunt?