Home Te gekke feest looks voor een themaparty!
Beauty forecast

Te gekke feest looks voor een themaparty!

Oudejaarsavond nadert alweer en wie wil nu niet in stijl afscheid nemen van dit bizarre jaar 2020? De meesten van ons hebben heel wat te verwerken gehad en ook deze oud & nieuw zal heel anders zijn dan andere jaren. Geen vuurwerk dit jaar (al zal dat niet voor iedereen de pret drukken) en geen grote knalfeesten met veel mensen. Maar je kunt er nog steeds wel een feestje van maken, dus haal die make-upkwasten maar tevoorschijn, want deze looks van de make-up artist Eva Quilez zijn echt helemaal te gek!

Silver Dramaqueen

Ze ziet eruit alsof ze uit de mijnen komt en het ijzergruis nog aan haar heeft kleven. Ze huilt tranen van (nep)diamanten en het opgestoken haar is vastgezet met schroeven. Laat je inspireren door deze spetterende look en imponeer je vrienden via Zoom!

Gold fever

Liever 'gold fever' dan corona en onder dat motto mag je best een feestje vieren! Veel gouden glitter en laat je haren maar lekker voor je gezicht, dat maakt je look alleen maar musterieuzer!

Gothic Geisha

Met een knipoog naar Japan, combineer je witte gezichtsmake-up met zwarte en rode accenten. Heb je geen donker haar? Dan is een zwarte pruik wel een must. En als je voor deze look kiest, kun je er meteen een Japans thema aan hangen met sake en sushi in plaats van champagne en oliebollen ? 

Holi moly look

Houd je meer van kleur en een beetje vrolijkheid? Dan is deze look perfect voor jou, geïnspireerd op het Holi festival in India. Gebruik diverse kleurpigmenten met hier en daar een goud accent. Gebruik een gekleurde mascara en maak van restjes gekleurde wol een mooie hoofdtooi. Deze hoeft niet precies te zijn als dit voorbeeld, laat je creativiteit de vrije loop!

Het belangrijkste is: have fun & een heel fijn uiteinde!

Hair: Makeover | Photographer: David Arnal | Make-up & styling: Eva Quilez