Home System Professional Color Save Shampoo review
Onze favorieten

System Professional Color Save Shampoo review

tried&tested-wella-sp
Wella SP, ook wel System Professional genoemd, is een onderdeel van het concern Wella en is alleen verkrijgbaar bij de kapper of gespecialiseerde webshop. De Color Save lijn is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar en belooft kleur en glans langer te behouden. Fijn dus als je net een dure kleurbehandeling bent ondergaan. Maar er wordt zoveel beloofd dus wij waren benieuwd of dit zomaar een marketingverhaal was, of dat deze shampoo echt je kleur langer laat stralen. Onze eerlijke tester Sandra nam de proef op de som, lees hier haar verslag!
SP Color Save Shampoo
System-Professional-Color-Save-Shampoo
Werking: Deze shampoo belooft helderheid en bescherming van de haarkleur en dat doet het ook !! Mijn haar is felrood geverfd en na een paar weken heeft het nog steeds glans en een mooie kleur. Het hele felle is wel weg maar mijn haar ziet er nog mooi en verzorgd uit.
Verpakking: De shampoo zit in een rechte verpakking met aan de bovenkant een kliksysteem zodat er een opening ontstaat waar de shampoo uit kan. Ik vind dit kliksysteem niet fijn omdat ik heel veel kracht moest geven om deze te openen.
Geur: De geur van deze shampoo is vrij chemisch. Het ruikt naar een kapsalon waar net iemands haar wordt gekleurd.
Conclusie: Een heel fijn product om te gebruiken voor gekleurd haar, alleen jammer van de verpakking en de geur.
LEES MEER REVIEWS
 
Bron: shampooshampoo