Home Snoepen voor mooier haar
Onze favorieten

Snoepen voor mooier haar

Ja, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn; lekker snoepen voor een mooiere huid en gezonder haar! Het nieuwe merk Yummy Gums heeft een supplement uitgebracht in de vorm van een soort wine gums. Deze rode snoepjes zitten boordenvol goodies voor je nagels, huid en haar. De 'snoepjes' bevatten o.a. biotine, selenium en bamboe extract en hebben een frambozensmaak. Een pot bevat 60 vegansnoepjes en voor een optimaal resultaat, neem je elke dag twee Yummygums.

Gummybears-04

Ik ontving een mooie doos met Yummygums voor 2 maanden en er zat nog een leuk katoenen draagtasje bij. Ik heb de snoepjes - op een paar keer vergeten na - elke dag braaf ingenomen. e doen me denken aan die gummybears. Nu snoep ik niet veel (behalve chocolade dan soms), maar als ik snoep, zijn winegums wel mijn favoriet.

Gummybears-02

De snoepjes smaken echt wel lekker, al zijn ze niet hetzelfde als echte gummybears. Op een of andere manier hebben ze toch net een andere nasmaak, maar lekker zijn ze nog steeds. Ik vind deze vorm echt geweldig. Ik kan soms moeite hebben met slikken van grote capsules en hierbij heb je geen water nodig, ze smaken lekken en je hapt ze zo weg. Een hele fijne manier van supplementen innemen dus.

Gummybears-03

Het resultaat? Dat vind ik altijd moeilijk te zeggen. Mijn huid was vrij goed de afgelopen maanden, maar ik kan niet met 100% zekerheid zeggen dat dit hierdoor komt. Ik heb eigenlijk niet veel verschil gezien, behalve dat mijn huid ook niet slecht was en pukkeltjes had. Maar die heb ik meestal toch al niet.

Gummybears-05

Mijn nagels was ook moeilijk te zeggen, omdat ik net in deze periode een verhuizing had en dat is nooit bevorderlijk voor je nagels. Maar wat ik wel merkte is dat mijn nagels in deze periode kort waren en soms afbraken, ik had geen gespleten nagels en dat euvel heb ik wel vaak. Dus de dikte van mijn nagels was juist wel goed.

Gummybears-01

En dan mijn haar. Ook hiervan vind ik het lastig om te zeggen dat ik een groot verschil heb gemerkt. Mijn haar is altijd wel dun en daarom heb ik het nooit langer dan boblengte. Maar mijn haar was over het algemeen wel in goede conditie.

Het is altijd lastig om zelfs na 2 maanden het echte effect van supplementen te meten. Ik vind het in ieder geval fijn dat er alleen maar natuurlijke ingrediënten in zitten, de snoepjes lekker weghappen en ik op die manier toch goede stoffen binnen krijg.