Home #ShowYourPride met Wella's Love Edition
Onze favorieten

#ShowYourPride met Wella's Love Edition

Een en al liefde! Wella heeft deze zomer de handen ineen geslagen met Pride om te vieren waar deze naam voor staat: diversiteit, individualiteit en natuurlijk liefde. Ik heb de EIMI sigar lift en EIMI pearl styler mogen ontvangen. Het allereerste wat opvalt? De regenboogverpakkingen!

sugar lift

Wella-rainbow-02

Dit is een handige spray die verrijkt is met suiker. Wat me naast de verpakking ook opviel is het gewicht van de producten. Het voelt zwaar aan, en zware producten geven voor mij op een of andere manier meteen het gevoel alsof het van goede kwaliteit is. Het voelt niet goedkoop aan.

Als ik de verpakking mag geloven geeft dit mijn haar een flinke boost, textuur met grip en een mooie glans. Niets is minder waar! Wella heeft mij nooit teleurgesteld, en ik moet zeggen dat ik nu weer onder de indruk was. Ik had de spray aangebracht in handdoekdroog haar. Toen het eenmaal opgedroogd was had het een strong hold en een geweldige glans. uspuntje: hij ruikt ook nog eens super lekker.

pearl styler

Wella-rainbow-01

Ook de beschrijving op deze verpakking vertelde mij precies wat ik kon verwachten: een stevige, flexibele hold en textuur met parelmoer glans. Ik had verwacht dat er een bouncy mousse uit de pomp zou komen, maar het was meer een soort plakkerige geltextuur.

Er wordt geadviseerd om dit aan te brengen op droog haar, maar ik kies volgende keer toch voor vochtig haar. Ik vond het wat lastig aan te brengen op droog haar omdat het een soort gel is. Je krijgt dan meer een paar hele plakkerige strengen haar terwijl de rest 'droog' is. Ondanks dit kleine minpuntje werkt het wel perfect! Het houdt je haar de hele dag in model en geeft een stevige textuur.

Ik moet zeggen dat de sugar lift toch echt mijn favoriet is van deze twee. Door de spray is hij super makkelijk te gebruiken, ook op droog haar en handig voor on the go. Een aanrader dus!