Home Shop de rituelen van Kérastase
Onze favorieten

Shop de rituelen van Kérastase

Wil je de exclusieve haarproducten en rituelen van Kérastase gaan gebruiken? Lees dan snel verder

Over Kérastase

Bij Kérastase vinden ze dat elke vrouw (en man) mooi haar verdient en dat iedereen recht heeft op maatwerk. Haartypes, hoofdhuidproblemen, interne en externe factoren kunnen de gezondheid van het haar sterk beïnvloeden. Daarom maakt Kérastase producten en rituelen op maat met geweldige resultaten.

De klassieke Kérastase flacon is onlangs moderner en ronder gemaakt. Juweelachtige doppen met een gouden bovenkant versterken de sensualiteit van verwennende haarrituelen en hebben elk een speciale kleur. Naast dat deze nieuwe vormgeving mooi en modern oogt, besparen deze doppen alleen al meer dan 45 ton plastic per jaar. En dat is fijn, want duurzaamheid is als thema niet meer weg te denken bij de aanschaf van (beauty) producten. De nieuwe flessen zijn daarom niet veel mooier in je badkamer, maar ook nog eens beter voor het milieu.


Uitgelicht Kérastase


Ingrediënten

Bij Kérastase worden de beste ingrediënten gebruikt voor mooi & gezond haar. Daarnaast wordt ook heel veel rekening gehouden met de conditie van de hoofdhuid.

Het wetenschappers van L'Oréal Advanced Research is voor Kérastase altijd actief op zoek naar nieuwe innovaties, oplossingen en ingrediënten over haarverzorging. Dit luxe Franse merk was ook de eerste die de kapper een meer uitgebreide rol gaf in het advies aan de consument. Zo werden de speciale rituelen in het leven geroepen, waarmee thuis verzorging en behandelingen in de salon hand in hand gingen. Voor ieder haarprobleem of iedere haarwens biedt Kérastase wel een passende oplossing!

Blond Absolu

Dit is een speciale verzorging voor blond haar (zowel voor natuurlijke blondines of gekleur blond haar), die ervoor zorgt dat de gele waas verdwijnt. De vezels worden diep gehydrateerd en hersteld door hyaluronzuur en Edelweiss. Ultra-violet bestanddelen neutraliseren de oranje en gele tonen en laten de blonde, ontkleurde lokken weer stralen. Deze lijn is een van de velen, die Kérastase biedt. Wil je luxe haarverzorging? Dan is Kérastase hét merk voor jou!