Home Shimmer met een herfstgeur voor glanzend haar - Indola Glamorous Detangler
Onze favorieten

Shimmer met een herfstgeur voor glanzend haar - Indola Glamorous Detangler

Een tijdje geleden mocht ik de Glamorous Oil van Indola testen. Ik kende dit merk nog niet. Indola is van hetzelfde moederbedrijf als Schwarzkopf (Henkel) en richt zich alleen op de professionele kapper. Op hun website staat: "Indola luistert en begrijpt de business van onafhankelijke kappers, biedt kwalitatieve innovaties die perfect geschikt zijn voor uw wensen." Nou, ik ben wel benieuwd geworden, lees je mee?

Verpakking

Het is een doorzichtige fles, waardoor je het product erg goed kunt zien. Bij dit product leuk, omdat het product er zelf best bijzonder uit ziet. Verder is het een redelijk simpele spuitfles, met een simpele zwarte dop. Niet heel bijzonder.

Geur en substantie

indola-01
De glamorous oil heeft een best wel zware geur. Enigszins moeilijk te omschrijven, maar ik zou gaan voor een warme herfstgeur. En om de een of andere reden doet het me ook een beetje aan een likeurtje denken. Op zich geen onaangename geur, maar soms is het in de ochtend toch net even wat te heftig voor mij. Het product ziet er wel heel mooi uit. Het is een waterige/olieachtige spray, oranje/geel van kleur en er zitten allemaal kleine glittertjes in. Als je het product schudt, zie je al deze glitters in banen door elkaar vloeien. Het heeft een hele mooie glans, zeker als het licht erop schijnt. Wel moet je de fles goed schudden voor gebruik, want de glitters klonteren soms nog wel eens samen aan de fles vast.

Resultaat

indola-02
Het is een fijne olie die je haar wat ontklit. Het geeft een zachte textuur aan je haar. De olie maakt je haar niet zwaar, waardoor het zijn volume blijft behouden. De glitters die er in zitten, geven een mooie gloed aan je haar. Zeker als de zon erop schijnt, ziet je haar er mooi glanzend uit.

Conclusie

Zeker een product wat ik met plezier gebruik. Ik vind het een fijne olie die goed werkt en je haar gaat er mooi van glanzen. Daarbij is het ook gewoon leuk om af en toe de fles te schudden en er naar te kijken! Tip, spuit het niet in je oog, dat voelt echt niet fijn! Wel gebruik ik het product liever niet ’s ochtends vroeg, omdat de geur erg heftig is.