Home Schitterend bruin met de nieuwe tinten Igora Royal Absolutes!
Onze favorieten

Schitterend bruin met de nieuwe tinten Igora Royal Absolutes!

Het beeldschone model Valerie Jerome (45) vertelt dat ze met het ouder worden steeds minder gefocust is op de buitenkant. Maar dat neemt niet weg dat ze zich wel goed wil verzorgen en daar hoort ook een mooie haarkleur bij. Ze liet haar bruine lokken kleuren met de haarverf van Schwarzkopf Professional, Igora Royal Absolutes en is heel blij met het resultaat!

Want vooral als je ouder wordt, is een schitterende glans belangrijk omdat ouder wordend haar de neiging heeft om doffer te worden. En dat in combinatie met de wens om in ieder geval die grijze uitgroei bij te kleuren, kan zorgen voor een dilemma voor vrouwen die niet meer zo piepjong zijn! De Igora Royal Absolutes speelt daarop in met natuurlijke tinten, die 100% grijsdekking geven.

Het Pro-Age-Complex met siliamine en collageen bevat een lange-keten-verzorgingspolymeer met een klittenband-achtige ruggengraat die zich aan het oppervlak van het haar hecht. De gladde bovenkant van het polymeer zorgt voor een strak, egaal oppervlak waardoor het haar een schitterende glans krijgt.

Deze geavanceerde haarkleurlijn heeft 6 nieuwe, trendy, koele beige-, chocolade- en kopertinten en Valerie is heel duidelijk fan!

Met de toenemende leeftijd groeien ook interesses & verantwoordelijkheden. Je bent minder gefocust op het perfect uiterlijk. Het enige wat je wilt, is jezelf zijn en je comfortabel voelen. Dit gevoel wordt uitgedrukt met mijn brunettekleur.

Valerie Jerome

Alle voordelen op een rij:

  • 100% dekking met volledige modieusheid
  • Gelijke dekking ook op dik en resistent haar
  • Compleet kleurenportfolio dat aan alle dekkingsbehoeften voldoet
  • Extra verzorging voor matuur haar via geïntegreerd Pro-Age-Complex met siliamine en collageen
  • Superieure glans en langdurige resultaten
  • Sterke vermindering van de ammoniakgeur door de Low Odour Technology