Home Samenwerken met je kapper aan jouw mooiste haar met System Professional
Haarpraat

Samenwerken met je kapper aan jouw mooiste haar met System Professional

Hoe maak je nou het beste gebruik van jouw kostbare tijd in een kapsalon? Leuk als jij en je kapper naar dezelfde vakantiebestemming gaan, maar is het niet slimmer je tijd te benutten door advies te krijgen over je haar?

Featured Video Play Icon

Want jouw kapper is tenslotte de expert. En als je nu het geluk hebt om advies te krijgen van een System Professional expert, dan zit je helemaal goed! Want deze producten zijn zo samengesteld, dat ze gecombineerd kunnen worden met elk ander product uit de range. Met een speciale app die je kapper samen met jou invult, krijg je een code én productadvies op maat. Hoe persoonlijk dat advies is, bewijzen de miljoenen verschillende mogelijkheden wel. Geen enkele klant en geen enkele haarsoort is hetzelfde.

system-professional-styling-02

Onlangs zijn ook stylingproducten aan de lijn toegevoegd, dus je kunt nu ook bij je kapper voor een stylingadvies op maat! Wij namen een kijkje bij Kapsalon Pro Solo in Alkmaar, waar kapper Ed Noijons deze methode al langer toepast. Op de video kun je zien wat zo'n consult inhoudt en hoe je samen met je kapper kunt werken om het beste uit je haar te halen!

system-professional-styling-03

En als je samenwerkt met je kapper, kun je dus zo'n mooi resultaat verwachten én een big smile op je gezicht!