Home Salon spotlight - Vollebergh Kappers
Haarpraat

Salon spotlight - Vollebergh Kappers

Vollebergh kappers bestaat al sinds 1957! Vader Vollebergh was het bedrijf begonnen en daarna namen broer en zus, Jean-Paul en Eugenie de salon over. Zij zijn nog steeds de eigenaren en inmiddels is het voltallige team uitgegroeid tot 16 man. Een solide team, sommigen werken er al 25 jaar! Ook voor de klanten is het fijn dat er weinig verloop is, ze blijven dezelfde vertrouwde gezichten zien en hoeven niet elke keer opnieuw hun verhaal te doen.

Ouderwets is de salon niet, integendeel! Er wordt gewerkt met moderne, milde merken als Original & Mineral, SachaJuan, Olaplex en Mediceuticals. Naast knip- en kleurbehandelingen, worden ook extensions (van Great Lengths), haarwerken en pruiken aangeboden. De haarwerkafdeling bevindt zich in een aparte ruimte voor de gewenste privacy van de klant.

Laatste trends

portfolio1

We gaan vaak naar cursussen en kijken veel op internet. Vooral Instagram is bij ons favoriet om inspiratie op te doen. Sinds kort hebben we zelf ook een Instagram account waar we onze voor- & nafoto's plaatsen. Zo inspireren wij weer onze klanten.

Aanpak nieuwe klant

Als een klant alleen wil knippen, luisteren we heel goed zodat we een passend advies kunnen geven. Communicatie vinden we erg belangrijk. Bij een kleurbehandeling gaan we nog een stapje verder. De eerste keer plannen we een kleurintake in. Dan vullen we samen met de klant een formulier in, waarbij we kijken naar de kwaliteit van het haar en ook vragen we de klant zelf foto's mee te nemen van de gewenste kleur. Daarnaast testen we de kleur op een haarpluk en daarna komen we met een plan. Soms kan het niet meteen wat de klant wil, we doen alleen maar wat we zelf verantwoord vinden en kleuren niet zonder Olaplex, dat de kapotte zwavelbruggen van het haar herstelt na een kleurbehandeling.

We doen altijd eerst een kleurintake, waarbij we een plekje proef kleuren en samen met de klant een een vragenlijst invullen. Alleen dan kunnen we echt goed advies geven!

We denken liever lange termijn, al zou dat betekenen dat we een klantverzoek moeten weigeren omdat we er niet achter staan. De kwaliteit van het haar staat bij ons voorop!

Tevreden klanten

We horen vaak dat we zo'n gezellige salon zijn en dat we een vast team hebben. Dat waarderen onze klanten. Daarnaast prijzen ze de kwaliteit die we bieden. Onze klanten komen echt overal vandaan, zelfs uit Amsterdam!

Populair

vollebergh-01

Op dit moment wordt veel gevraagd naar balayage en babylights en zijn matte tinten, waaronder ook grijs en pastel heel populair.

Favoriet product

Olaplex! Vooral de nr.3 voor thuisgebruik is fantastisch om het haar te herstellen.

Blik op de toekomst

We willen met de tijd mee blijven gaan en nog veel meer mensen gelukkig maken met mooi haar!