Home Puck test 12 Wonders & Body Booster van No Inhibition
Onze favorieten

Puck test 12 Wonders & Body Booster van No Inhibition

Toen ik deze twee producten van No Inhibition ontving, was ik heel nieuwsgierig. Mijn haar is namelijk fijn, vaak slap en kan wel wat volume gebruiken. Uitdaging is een product te vinden die mijn haar niet zal verzwaren. Toen ik de naam 'body booster' las, kon ik niet wachten dit te gaan testen. En de 12 wonder spray, wie wil dat nou niet voor je haar?

no-inhibition1

No Inhibition 12 wonders

no-inhibition-12wonders-2

Wie gelooft dat nu? Een spray die 12 wonderen kan verrichten zodat jij je al herboren voelt. Nou?! Ik mocht deze spray testen en zal je vertellen wat mijn ervaring is.

Tot de laatste druppels in het flesje heb ik hem getest. Ik had er even voor nodig om mijn mening te vormen want ik bleef mijn mening maar bijstellen. Is het nu wel of niet de spray die mijn haar gelukkig maakt. Of zit er toch iets in dat minder goed bij me past…

De verpakking

Een paars flesje dat een klein beetje de vloeistof laat doorschemeren, met een kleine dop die de kleine spray eronder afdekt. Het flesje houdt heel fijn vast, hij glijdt niet uit de handen en je kunt de spray functie gemakkelijk bedienen. Wel zo handig.

De geur

no-inhibition-12wonders-1

Oh en trouwens dit mag ik jullie niet onthouden; de GEUR. Jep met hoofdletters, want ik word er wild van. Nou ja, dat is overdreven, maar ik ben fan van mannen aftershave en laat nu deze spray naar mannen aftershave ruiken. Heerlijk vind ik dat. Daar moet je natuurlijk wel van houden. Het is trouwens niet zo dat je de hele dag naar man ruikt hoor. Maar als je aan je haar ruikt dan vang je wel een vleugje ervan op. 

Magic it is!

De 12 wonderen van NO INHIBITION, ik zal ze je vertellen, want volgens mij zit je al op het puntje van je stoel? Niet waar? 😉

Trommelgeroffel want hier komen ze, de 12 wonderen van de spray:

 1. Herstelt elk haartype
 2. Controleert pluizig haar
 3. Voorkomt gespleten punten
 4. Hitte bescherming
 5. Lang houdbare styling
 6. Ongelooflijke doorkambaarheid
 7. Geweldige glans
 8. Geeft body en volume
 9. Vergemakkelijkt gebruik van stijltang
 10. Beschermt en behoudt de kleur
 11. Beschermt tegen UV-stralen
 12. Verzacht de haarschubben

Het is een hele rits met wonderen die allemaal uit dit flesje komen. En mijn favorieten zijn: 1,3,4,8,9,10,11,12. Zelf heb ik heel steil haar en mijn haar is hierdoor al snel futloos. Mijn favoriete middeltje is sea salt spray, ik heb er al velen geprobeerd. Er volgt later een review over een sea salt spray.

Terug naar de 12 wonderen spray, deze is namelijk geschikt voor iemand die pluizig en stug haar heeft. Het maakt je haar namelijk ongelofelijk zacht en extreem goed doorkambaar.

NO INHIBITION Body Booster

no-inhibition-body-booster-1

Guarana and organic extracts Cream. Dit was voor mij niet heel erg duidelijk. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen en kun je het zien als een goede cafeïne vervanging. Vandaar ook de naam Booster denk ik 😉 

Mijn ervaring

Deze bodifying cream is een beetje een mix tussen creme en een gel. Het is een redelijk dikke substantie die alleen met een kleine hoeveelheid goed te verdelen is over het haar. Het geeft je haar body, maakt het iets voller, zonder het te verzwaren. Wat dat betreft is het een topmiddel. 

Het zit in een handige tube die zeker voor deze creme geschikt is. De sluitdop werkt goed en makkelijk. Ook vind ik de metallic tube erg leuk.

Ik heb de crème aangebracht op handdoekdroog haar. Het is een dikke creme dus het is zaak per keer een klein beetje over het haar te verdelen. Tevens is het goed niet te dicht bij de haarwortels te smeren, hier kan het snel vet van worden. Het is het beste te gebruiken in Handdoek droog haar want in droog haar is het niet goed te verdelen, omdat de substantie zich daar niet voor leent. 

Conclusie

no-inhibition-body-booster2

Wel wordt je haar er voor mij iets te zacht van, waardoor het bij mij een beetje sluik wordt. Dus voor iemand met wat stugger haar of krullen is het perfect. Wat ik wel heel fijn vind is dat het je haar niet verzwaart. Dat klinkt tegenstrijdig, wat ik bedoel is dat dit spul mijn haar wel voller maakt, maar het is een crème dus het maakt je haar niet stug. Daardoor gaat het bij mij iets sluik hangen en is een salt spray denk ik beter geschikt voor mij. Maar mijn vriendinnetje met stugger haar probeerde het een keer en vond het heel fijn. Bij haar werd het niet zacht en salt sprays werken juist niet bij haar.

Het is fijn spul en het ruikt ook lekker. Als ik moest kiezen tussen de geur van beide producten dan gaat mijn voorkeur uit naar de 12 wonders spray.