Home OSiS nieuwe stijl is vegan en inclusief hittebescherming!
Onze favorieten

OSiS nieuwe stijl is vegan en inclusief hittebescherming!

 OSiS is het bekende merk voor stylingproducten van Schwarzkopf Professional en voor velen al jaren favoriet. Maar tijden veranderen en inmiddels zijn de producten opnieuw geformuleerd om je haar nóg veiliger en milieuvriendelijker te stylen!

OSiS bestaat al 20 jaar en is onlangs helemaal vernieuwd. Dat betekent voornamelijk veganistische formules zonder dierlijke ingrediënten (25 van de 28 producten zijn 100% vegan!). Ook de verpakkingen hebben een upgrade gekregen en zijn duurzamer en gemakkelijker te recyclen.

De prestaties zijn hierdoor niet verminderd, integendeel. Er is veel aandacht besteed aan de bescherming van het haar tegen hittetools zoals stijltangen en haardrogers. De producten beschermen, verzorgen én stylen het haar voor een geweldige look naar wens!

OSiS gelooft in styling met karakter, het enige wat je hoeft te doen is jezelf toevoegen. OSiS – JUST ADD YOU! 

Iedereen is uniek

De nieuwe campagne van OSiS laat een verscheidenheid van individuen zien. Met hulp van OSiS kunnen zij zichzelf zijn. Haar is de weerspiegeling van zelfexpressie en ieders authentieke karakter en OSiS begrijpt dat niemand van ons ééndimensionaal is. Iedereen is uniek en heeft een eigen identiteit, stijl en persoonlijkheid, die klaar is om te worden losgelaten. Van onopgemaakt tot gestyled, naar achterovergekamd, naar steil en gestroomlijnd. 

Aandacht voor krullen

Ook voor de curlies zijn er fijne stylingproducten, zoals de OSiS Bounty Balm die het kroezen vermindert en glans en zachtheid aan de krullen toevoegt.

De OSiS Tipsy Twirl geeft natuurlijke krullen een medium hold en de OSiS Curl Jam hydrateert krullen en coils zonder ze te verzwaren.

Nieuw duurzaam jasje

De vernieuwde producten van OSiS hebben niet alleen een duurzame verpakking, ze zien er ook extra sexy en modern uit. Elk assortiment heeft een matte finish en door de frisse kleuren per serie, kun je gemakkelijk onderscheid maken tussen de uniseks producten. Ga dus snel naar een OSiS kapper om de nieuwe producten te zien, te voelen en te gebruiken!