Home Ondernemen in de kappersbranche, vroeger en nu
Ondernemend

Ondernemen in de kappersbranche, vroeger en nu

Ondernemen nu is echt zo veel anders als toen ik net mijn salon Queens Hairstyling Opende in 2003 ...

Ik weet nog dat de digitalisering niet zo ver was als nu en je nog in de wijk een foldertje door de brievenbus deelde, als je weer eens een leuke actie had. Nu kan ik daar om lachen, maar toen deed je dat zo.  

Andere tijden

De tijd dat ik visitekaartjes moest bij bestellen omdat ze op waren of weer eens een leuke avond met een andere ondernemer organiseerde om zo te groeien, te binden en te ontwikkelen. Dat waren heel andere tijden.

Nee we leven in het nu met een snelle technologie die mij nu af en toe net iets te snel gaat. Ik daardoor het gevoel dat ik achter loop … zucht.

Storytelling

En toch pak ik elke kans aan om van de digitale ontwikkelingen gebruik te maken. Zoals je werk op Instagram delen of een reel op Facebook delen. Ook merk ik dat mijn klant graag mee genomen wil worden in mijn dagelijkse haarliefde. Vanuit die gedachte is ook mijn boek ontstaan, want door 'storytelling' kan je onderneming groeien !

Je klant wil weten wat jouw visie is en wat jouw doelen zijn. Mijn doel is nu om elke dag een vaste tijd te reserveren om rustig door mijn social media te scrollen en oprecht een like en reactie te geven. Want laten we eerlijk zijn, het gevoel om te geven is altijd zo veel  fijner  als krijgen 😉