Home No Inhibition Sticky Paste getest
Onze favorieten

No Inhibition Sticky Paste getest

De Sticky Paste uit de No Inhibition lijn van Z.one Concept bevat het Guarana extract en andere organische extracten. Guarana is een plantje uit het Amazonegebied en staat bekend om haar stimulerende werking op de bloedsomloop. Deze paste legt een film om het haar en geeft het haar versteviging, terwijl het tegelijkertijd wordt verzorgd. Ook wordt statisch haar tegengegaan en dat is in de wintermaanden zeker fijn!

Guarana Extract
Guarana Extract

No Inhibition Sticky Paste

No-inhibition-sticky-paste-02

Bas is inmiddels onze vaste tester voor alle wax & paste producten en heeft inmiddels heel wat producten geprobeerd. Hij heeft steil, donkerblond haar en wast het om de dag. Wat hem meteen opviel aan deze paste was de frisse geur. Het rook wel sterk maar hij vond dat helemaal niet erg omdat het juist zo lekker rook! De paarse pot vond Bas wat minder, hij vond de kleur een 'beetje vrouwelijk' maar dat is natuurlijk persoonlijk en heel veel maakte hem dat ook niet uit.

Bas heeft de Sticky Paste nu 4 weken gebruikt.

No-inhibition-sticky-paste-01

Deze paste is vrij zacht en heeft een soort creme-achtige substantie. In mijn handen voel ik meteen dat het een beetje vettig en plakkerig is, vandaar de naam 'sticky paste'. Daarom gebruik ik maar een heel klein beetje in mijn haar, want teveel zou mijn haar heel slap en vet maken, maar te weinig geeft het weer geen hold. Je moet dus precies uitkienen wat de juiste hoeveelheid is.

Het is in het begin even wennen om dit product te gebruiken, vindt Bas. Maar als hij eenmaal weet wat de juiste dosering is, vindt hij het toch wel een lekker product. Het is ook heel zuinig in gebruik. Een pot van 75ml kost €21,50. Toch geeft Bas de voorkeur aan de clay van Z.one Concept: de Muddy Matt. Hij houdt meer van een matte finish. Maar zijn vriendin ontdekte dit goedje en kwam erachter dat het perfect werkte voor haar droge haarpunten. Deze paste is verzorgend en meer geschikt voor mannen die van een glanzende finish houden.